Pardoselile din marmura: ce nu stiai despre ele

Total
0
Shares

Este binecunoscut faptul ca pardoselile din marmura sunt proiecte care nu au apus si care atrag proprietarii de case din intreaga lume. Frumusetea lor este unul din multele atribute ale materialului uimitor care se instaleaza in majoritatea locuintelor. Haideti sa cunoastem impreuna cateva dintre caracteristicile lor unice.

Marmura naturala este extrasa din intreaga lume deoarece prezinta o gama larga de diversitate in ceea ce priveste culorile si formele. Cu toate acestea, ele necesita ingrijire si intretinere deosebita.

Amorsa este cheia securitatii:

Pentru a fixa placile de marmura, trebuie sa folositi amorsa deoarece va ajuta sa preveniti deteriorarea si scurgerile. Placile noi de marmura trebuie tratate cu ajutorul amorsei, deoarece piatra este poroasa si are tendinta de a absorbi umezeala.

Ar trebui sa fie aplicata la fiecare 6 pana la 12 luni pentru a face marmura puternica si durabila. Unul dintre aspectele cele mai importante ale intretinerii este ca substantele acide nu ar trebui sa fie folosite pe suprafata marmurei din cauza naturii sale acide.

Reactia chimica poate provoca decolorarea suprafetei si, de asemenea, gazdui multe alte probleme. Sucurile de fructe, oteturile si dezinfectantii nu ar trebui sa aibe contact cu placile de marmura. In cazul unei scurgeri, acestea trebuie imediat indepartate cu ajutorul unei bucati de panza.

Protectia impotriva daunelor materiale:

O alta problema care trebuie luata in considerare este protectia impotriva daunelor fizice. Spre deosebire de piatra, marmura este moale si este predispusa la spargere. Prin urmare, este important sa se ia masuri pentru a proteja placile.

Daca se iau masuri corespunzatoare in timpul procesului de instalare, se pot reduce intr-o mare masura pagubele. Curatarea regulata este una dintre cele mai bune metode pentru a avea o suprafata durabila.

Necesita timp pentru a se incalzi

Functioneaza minunat in timpul sezonului de vara, deoarece este nevoie de timp pentru a incalzi lasand podelele si interiorul casei rece.

O optiune excelenta pentru locurile care se confrunta cu clima calda pe tot parcursul anului.

Hipoalergenice

Daca sunteti alergic la praf si alte lucruri, vestea buna este ca instalarea placilor de marmura va poate proteja de expunerea la alergeni deoarece are o natura hipoalergenica si nu colecteaza alergeni.

Marmura este o solutie de pardoseala si trebuie sa fie bine intretinuta pentru a preveni orice fel de daune pe termen lung.
Este mai bine sa fiti precauti in timp ce instalati placile. Daca nu le puteti instala in mod corespunzator, este recomandabil sa apelati la un profesionist.

Marmura este o roca metamorfica, iar marele beneficiu este ca este disponibila intr-o varietate de culori si modele.

Fiind o optiune durabila, este perfecta pentru casele noastre.

2
Lasa un comentariu

avatar
SkipseDes
Musafir
SkipseDes

best place to buy cialis online If you buy something cheap, I can almost guarantee it ll break within a few months, if not weeks

admipse
Musafir
admipse
Citeste si