Targ international de constructii si arhitectura in Polonia

Total
0
Shares

Targul BUDMA, adica Targul International de Constructii si Arhitectura, este unul dintre cele mai importante locuri de intalnire pentru producatorii si distribuitorii de tehnologii moderne si materiale de constructie, cu reprezentanti comerciali, arhitecti, antreprenori si investitori din intreaga Europa.

4 zile de targ ce abunda de premiere pe piata, stiri despre produse si evenimente de fond care abordeaza cele mai actuale probleme ale industriei constructiilor, precum si prezentari, competitii si campionate.

Cand si unde se desfasoara?
04-07.02.2020 la Poznań, Polonia.

In cadrul targului de constructii se va prezenta cea mai recenta oferta de produse, tehnologie si servicii a aproape 1000 de expozanti din 50 de tari.

BUDMA este un eveniment care reuneste intreaga industrie a constructiilor. Este momentul premierelor pe piata, inovatiilor tehnologice, obtinerii de noi contacte de afaceri si dezvoltarii contractelor. Profitati de oferta unica de participare la BUDMA!

Daca doriti sa stabiliti noi contacte de afaceri, nu exista un loc mai bun!

Si pentru ca ce ar fi un targ de constructii fara masini de constructii, aici veti vedea cea mai recenta oferta de masini de constructie, echipamente de specialitate si auxiliare, precum si solutii pentru constructia infrastructurii in timpul targului BUDMA!

Printre tarile din care vor aparea reprezentantii retelelor comerciale si ale grupurilor de achizitii se numara: Rusia, Lituania, Letonia, Estonia, Belarus, Ucraina, Slovacia, Republica Ceha si Germania.

Europa de Vest este puternic reprezentata de companii din Croatia, Slovenia, Serbia.

Veti gasi cele mai recente propuneri ale producatorilor si distribuitorilor din industria constructiilor.

Lasa un comentariu

avatar
Citeste si