Cum prevenim accidentarile copiilor in baie

Total
0
Shares

Baia este una dintre cele mai importante camere din casa, dar poate fi si cea mai periculoasa pentru copii. Daca aveti nevoie de sfaturi despre cum sa va protejati copilul, articolul de astazi cuprinde cateva modalitati rapide si usoare de prevenire a accidentelor.

Covoare anti-derapante

Acesta ar putea parea cel mai evident lucru de facut, dar este, de asemenea, unul din acele mici detalii care pot fi usor de ratat. Din fericire, exista o multitudine de covorase pentru baie care pot preveni alunecarile si care in acelasi timp sunt foarte frumoase si elegante, astfel incat acestea sa nu interfereze cu decorul baii.
Un covor transparent este o idee buna chiar si in interiorul cabinei sau cazii de dus, oferind un plus de siguranta.

Sticla cabinei de dus

Un alt mod de reducere a oricaror alunecari sau caderi este instalarea unui geam de sticla, mai degraba decat a unei perdele. Acestea captureaza mult mai multa apa, deoarece au un sigiliu mai bun ceea ce duce la scurgeri lichide mai putin pe placile de gresie si faianta.

Scaun de dus

Un scaun de dus conceput special pentru copii este o modalitate foarte buna de a-I mentine in siguranta; exista o multime de produse diferite de pe piata, inclusiv unele care pot fi prinse pe partea laterala a baii.

Pe langa faptul ca ofera un scaun robust pentru copii mici, ii ajuta si ei sa se ridice mai usor atunci cand sunt gata.

Taburet pentru baie

Taburetii ofera inaltimea perfecta pentru ca un copil sa poata ajunge la nivelul chiuvetei atunci cand isi spala manutele si dintisorii.

Mentineti articolele de incalzire separat

Ganditi-va la accesoriile si produsele care produc caldura, pe care le folositi intr-o baie.
asigurati-va ca acestea pot fi blocate, impreuna cu alte lucruri care ating temperaturi ridicate.

Ajustati incalzitoarele de apa

In cele din urma, pentru aceia dintre voi care au posibilitatea, reglati temperatura apei care trece prin conducte.
Apa fierbinte pentru noi ar putea opari un copil, deci este o idee buna sa va asigurati ca apa ce curge din robinetul de baie nu are mai mult de 45 grade Celsius.

Sper ca aceste sfaturi v-au aratat cum puteti face cateva modificari simple ce pot avea diferenta enorma in ceea ce priveste siguranta baii.

2
Lasa un comentariu

avatar
Evoldew
Musafir
Evoldew
Evoldew
Musafir
Evoldew

Viagra Cheap Sale ivermectin tablet

Citeste si