Cum ne protejam mobilierul de animalele de companie

Total
0
Shares

Chiar daca animalul vostru de companie face parte din familia voastra, il iubiti si il ingrijiti, uneori, prin joaca lor, acestia pot deteriora mobilierul.

Aceste sfaturi utile va pot oferi ajutorul de care aveti nevoie pentru a va proteja mobilierul de animalele de companie.

Alegerea potrivita a culorii

Una dintre cele mai usoare modalitati de a va pastra mobila in cele mai bune conditii, este sa selectati un material in culoarea parului animalului de companie. In timp ce acest lucru poate parea contraintuitiv, de fapt va functiona pentru a ascunde parul animalelor de companie.

Retineti ca materialele de culoare inchisa vor evidentia fiecare fir de par pe care animalul l-a lasat in urma.

Alegerea tesaturilor care vor masca parul animalului de companie va va oferi o casa sau un apartament mai curate. Canapelele cu modele/printuri sunt potrivite de asemenea, pentru a ascunde parul animalelor de pe mobilier.

Alegeti accesorii care pot fi spalate usor

Tinerea animalului departe de mobilier poate parea o sarcina imposibila. Insa, puteti evita la imprastierea parului, selectand accesorii care pot fi introduse cu usurinta in masina de spalat.

Sofa Home Furniture Interior Living Room Indoor

Pernele, paturile si perdelele ar trebui sa poata fi spalate cat de des doriti.
Acest lucru va poate ajuta sa pastrati cantitatea de par acumulat, la un nivel minim pe aceste suprafete. Aceasta este o modalitate simpla de a va proteja mobilierul.

Alegeti materialul potrivit

Materialul mobilierului face, de asemenea, o diferenta in uzura cauzata de animalul de companie.

Achizitionarea de mobilier din microfibra, piele sau imitatie de piele sunt toate optiuni bune. Asigurati-va ca acestea sunt rezistente la pete si pot rezista “abuzului” animalelor de companie.
Selectand un material durabil si rezistent la pete, va puteti asigura ca mobilierul va dura mai mult, chiar si cand aveti un animal de companie.

Utilizati covoare

Pardoseala si mobilierul au nevoie de protectie impotriva animalelor de companie. Covoarele pot reduce la minimum cantitatea de par care va fi lasat pe ele.

Lasa un comentariu

avatar
Citeste si