Vrei sa elimini mirosul neplacut lasat de animalul tau de companie?

Toata lumea adora sa tina un animal de companie in casa, insa nimanui nu-i place mirosul animalului de companie care se imbiba in canapea, covoare sau pat.
Total
0
Shares

Acele labute mici si dragalase ale animalului tau de companie sunt suficiente pentru a-ti transforma zilele cele mai proaste, in zile mai vesele odata ce ajungi acasa dupa o zi obositoare. Cu toate acestea, momentele de fericire se va transforma intr-un cosmar odata ce vei gasi ca mocheta sau covorul tau preferat miroase a urina.
Toata lumea adora sa tina un animal de companie in casa, insa nimanui nu-i place mirosul animalului de companie care se imbiba in canapea, covoare sau pat.

Cand covorul casei tale este imbacsit de mirosul animalului de companie, atunci acesta trebuie indepartat. In cele ce urmeaza, am enumerat cateva dintre cele mai bune metode prin care puteti elimina mirosul animalului de companie din covoare, folosind solutii pe care in aveti la indemana.

Cum eliminam mirosul de urina?


Daca spunem ca eliminarea mirosului de urina este una dintre cele mai dificile sarcini pe care doar un iubitor de animale de companie le poate intelege, totusi, folosind un detergent/lichid special de mirosuri enzimatice pentru animale de companie, puteti elimina chiar si urina „incapatanata”. Aceasta solutie elimina substanta care este responsabila de mirosul neplacut al animalelor.
Trebuie doar sa puneti acesta solutie magica pe zona afectata si sa o lasati sa actioneze, astfel incat enzima sa poata fi actioneze in locul urinat. Cu cat actioneaza mai mult, cu atat rezultatul va fi mai vizibil.
Se poate folosi, de asemenea, otet si bicarbonat de sodiu pentru a scapa de mirosul urinei animalelor de companie.

Cum scapam de alte mirosuri provocate de animale de companie?

Daca crezi ca mirosul neplacut se datoreaza numai urinei, atunci gresesti; exista si alte mirosuri lasate in urma de patrupede, care va pot face sederea insuportabila. In aceste cazuri, puteti presara direct bicarbonat de sodiu pe zonele afectate, acesta fiind cunoscut pentru eficienta in neutralizarea mirosului urat.
Asigurati-va ca mentineti bicarbonatul de sodiu in zona destul de mult timp, astfel incat acesta sa se actioneze bine pe zona afectata.

Cum sa eliminati petele de pe covoare si mochete?


Daca nu gasiti un produs de curatare profesional care va place pentru a absorbi rapid mirosurile animalelor de companie de pe covoare, apelati la un produs pe care il aveti deja in camara – bicarbonat de sodiu!

Sfat de siguranta: cantitati mari de bicarbonat de sodiu pot fi toxice pentru animalele de companie, cauzand boli, spasme musculare si chiar insuficienta cardiaca. Tineti-va cainii departe de orice zona in timp ce aplicati bicarbonat de sodiu.

Presarati liber bicarbonat de sodiu peste covorul patat sau urat mirositor. In functie de suprafata, poate fi necesar sa apucati o cantitate mai mare. Lasati bicarbonatul sa actioneze peste noapte, astfel incat sa absoarba cat mai mult din miros.

Dimineata, aspirati covoarele.
Dupa ce ati aspirat complet zona, puteti permite animalelor de companie sa se intoarca in zona.
Daca un neutralizator de mirosuri pentru animale de companie sau tehnica cu bicarbonatul de sodiu nu inlatura complet mirosul, puteti inchiria o masina de curatat covoare. Evitati, insa, substantele de curatare cu aburi, deoarece caldura ridicata ar putea seta mirosurile si petele permanent.

Lasa un comentariu

avatar
Citeste si