6 idei de depozitare in bucatarie

Total
0
Shares

Exista o multime de modalitati inteligente de a economisi spatiu in bucatarie si de a va oferi un acces mai bun la lucrurile de care aveti nevoie. Daca vreti sa aveti o bucatarie cat mai organizata si spatioasa, incercati aceste idei simple de depozitare:

Cosuri jolly

Acest tip de cosuri sunt foarte usor de instalat in interiorul mobilierului si sunt disponibile in diferite dimensiuni pentru a se potrivi cu cele mai mici sertare ale dulapurilor.

Separatoare tacamuri

Separatoarele pentru tacamuri sunt o modalitate excelenta de a va organiza tacamurile. O idee geniala pentru a evita cautarea printre toate tacamurile de fiecare data cand aveti nevoie de ceva anume, este sa le depozitati separat, si pe categorii.

Suporturi cutite magnetice

Suporturile magnetice reprezinta o alta modalitate excelenta de a va depozita inteligent cutitele si ustensilele. Bucurati-va de spatiul disponibil in bucatarie, prin lipirea lor pe perete sau deasupra mesei de lucru. De asemenea, le puteti ascunde in interiorul sertarelor sau pe usa dulapurilor.

Dulapuri

Daca aveti un perete de rezerva in bucatarie, profitati el prin montarea unor dulapuri sau rafturi suplimentare. Puteti renunta la usi, lasand la vedere cartile de bucate, bolurile sau farfuriile.

Depozitarea

Depozitarea alimentelor in recipiente inchise ermetic, este o modalitate excelenta de a le mentine proaspete si departe de daunatori. Este, de asemenea, o idee buna sa le etichetati si sa le asezati cu usurinta unul peste celalalt, pentru a incapea mai bine in spatiile mai mici.

Carlige si rafturi pentru usi

Usile dulapurilor pot dubla de fapt, spatiul disponibil intr-o bucatarie. Suspendarea unor rafturi pe partea interioara a usilor dulapului este o modalitate foarte buna de a stoca condimente, borcane si alte lucruri necesare. Incercati sa prindeti cateva carlige pentru a va agata tigaile si tavile.
Puteti chiar sa adaugati sine, rafturi sau carlige pe interiorul usii de bucatarie.

Nu trebuie sa utilizati doar solutiile traditionale de depozitare in bucatarie. Repozitionarea altor obiecte de uz casnic poate functiona la fel de bine si poate servi ca o caracteristica de design interesanta.

Lasa un comentariu

avatar
Citeste si