Ce culori sunt potrivite pentru fiecare camera a casei

Culorile pot transmite un sentiment de stil si pot determina tonul diferitelor stari in casele noastre.

Deci, este logic ca nuantele corecte ale lavabilei sa va imbunatateasca calitatea vietii.

Pentru a va ajuta sa selectati nuanta perfecta pentru fiecare camera, va impartasim psihologia din spatele culorilor.

Potrivit pentru spatiile aglomerate: Roz deschis

Exista numerose dovezi ale faptului ca nuantele de roz sunt linistitoare si senine. Noi credem ca rozul este culoarea perfecta pentru orice spatiu interior aglomerat, inspirand si relaxand.
Pentru un ton mai jucaus, puteti combina culoarea roz cu nuante pastelate de menta sau galben pal.

Potrivit pentru camere de copii neutre: Verde deschis

Pentru un sentiment de natura si echilibru, verdele este cea mai buna alegere. Pentru ca are un efect calmant, orice nuanta de verde poate fi folosita cu succes in majoritatea spatiilor din casa.
Ideea utilizarii culorii verde este perfecta pentru vopsirea dormitorului unui copil, indiferent ca este fata sau baiat.

Potrivit pentru bucatarii: Galben

Galbenul este o culoare excelenta pentru bucatarii. Aceasta stimuleaza pofta de mancare si imbunatateste nivelul de energie. Chiar daca nu sunteti o persoana matinala, micul dejun intr-o bucatarie galbena va poate creste entuziasmul si motivatia.

Potrivit pentru dormitoare: Albastru inchis

Culoarea albastra creste vigilenta, peretii albastrii oferind un sentiment de seninitate si de protectie, ceea ce il face ideal pentru un dormitor matrimonial.
Combinati nuantele de albastru inchis, cu tonuri mai deschise (de exemplu, albastru deschis) pentru a echilibra aspectul si decorul.

Potrivit pentru camerele de zi: Rosu aprins

Daca va doriti un spatiu indraznet si pasionat, o nuanta stralucitoare de rosu va poate energiza spatiul.

Culoarea poate spori performanta fizica, ceea ce face ca un perete vopsit in culoarea rosie sa fie o alegere excelenta pentru camera in care ne petrecem ziua si in care ne facem exercitiile.

Potrivit pentru camera de lucru: Lavanda

Spre deosebire de nuantele mult mai intunecate de violet, asociate de obicei cu tristetea sau frustrarea, culoarea lavandei ofera un aer de mister, trezind creativitatea.
Este o culoare excelenta pentru o camera de lucru. Luati in considerare combinarea cu o nuanta neutra, cum ar fi gri sau cu tonuri frumoase de violet.

Potrivit pentru holuri: Gri-argintiu

Creati vibratii calme in holul casei, vopsind peretii holului in culoarea gri-argintie. Cunoscuta sub numele de nuanta emotionala, aceasta poate face una dintre cele mai aglomerate zone din casa voastra sa se simta discreta si eleganta.

Potrivit pentru birouri: portocaliu

Portocaliul este o culoare revigoranta care ofera o senzatie calda unei camere. Este o culoare motivationala, facand-o potrivita pentru birourile de acasa.
Daca vopsirea intregii camere in portocaliu vi se pare o idee descurajanta, va sugeram crearea unui singur perete de accent.

0 0 votes
Article Rating
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Citeste si