Cum instalam accesoriile de baie pe placile de faianta?

Instalarea accesoriilor pentru baie este mult mai usoara decat ati putea crede. Pentru a demonstra acest lucru, va vom arata cum sa instalati un suport de prosoape. Odata ce ati invatat aceasta metoda, veti putea monta multe alte accesorii asemanatoare pentru baie.

[powerkit_toc title=”Cuprins:”]

Pasul 1 – Masurati si marcati pozitiile

Alegeti o pozitie pentru suportul de prosoape. Masurati distanta dintre sistemele de prindere ale suportului pentru prosoape si transferati aceste masuratori pe perete.
Masurati o distanta egala deasupra si dedesuptul placii de faianta (suportul sa fie la mijlocul placii) si marcati masuratorile pentru a va asigura ca sunt drepte si uniforme.

Pasul 2 – Transferati marcajele

Aplicati o banda adeziva peste marcajele initiale si transferati marcajele pe banda lipita. Acest lucru va ajuta la impiedicarea craparii placilor de faianta din baie atunci cand le veti gauri.

Pasul 3Gaurirea

Acum, cu ajutorul unei bormasini, dati 2 gauri, cate 1 pentru fiecare sistem de prindere.

Pasul 4 – Introduceti diblurile de perete

Dezlipiti banda si introduceti cate 1 diblu de perete in gaurile create. Cu ajutorul unei surubelnite stea, insurubati cele 2 dibluri.

Pasul 5 – Insurubati sistemele de prindere

Cu ajutorul burghiului, insurubati sistemele de prindere, astfel incat acestea sa fie la acelasi nivel cu placile de faianta. In caz contrar, va fi nevoie sa faceti ajustari. Acest lucru va va asigura ca suportul de prosoape va fi instalat drept.

Pasul 6 – Atasati suportul de prosop pe perete

Ultimul pas este sa montati suportul propriu zis. Se insurubeaza suruburile de fixare ale celor 2 brate, de clema! Astfel, ati realizat decoratiuni de interior pentru baia dvs. Frumoase si practice!

Pasul 7 – Verificati egalitatea

In cele din urma, verificati daca suportul de prosoape este in pozitie verticala, folosind o cumpana. Daca nu, atunci va trebui sa faceti unele ajustari.

Asta-i tot! Nu este atat de greu, nu-i asa?

0 0 votes
Article Rating
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Citeste si