Cum trebuie sa arate biroul de lucru perfect al copilului tau?

Spatiile de lucru ale copiilor trebuie sa fie atat functionale, cat si atragatoare si distractive: functionale, astfel incat sa indeplineasca scopul dorit, si atragatoare pentru ca cei mici sa fie atrasi sa isi petreaca timp studiind si facandu-si temele la masa lor de lucru.

Spatiile de lucru din camera copiilor trebuie sa fie atat functionale, cat si atragatoare si distractive: functionale, astfel incat sa indeplineasca scopul dorit, si atragatoare pentru ca cei mici sa fie atrasi sa isi petreaca timp studiind si facandu-si temele la masa lor de lucru.

1. Simplitatea este cheia

Cu exceptia cazului in care doriti sa faceti o renovare constanta a spatiului de studiu al copilului vostru, mentineti spatiul de lucru al copilului simplu si usor de utilizat! Un birou simplu va permite schimbari usoare de decor. Adaugati rafturi pictate deasupra biroului pentru a stoca lucrurile si organiza rechizitele.

2. Spatiul vertical

Adesea, zonele de lucru ale copiilor trebuie sa se incadreze intr-un spatiu mic. Folositi spatiul vertical pentru a dubla sau chiar tripla functionalitatea acestuia.
In plus, dulapul vertical impreuna cu spatiul de depozitare deschis permite copiilor acces usor la rafturile deschise, in timp ce sertarele inchise pastreaza aspectul curat si ordonat.

3. Personalizati spatiul

Daca aveti sufficient spatiu, creati un birou diferit pentru fiecare copil pe care il aveti. Daca spatiul este insa limitat, alocati cate un sertar, o masuta sau un dulap fiecarui copil.

4. Utilizati accesorii favorabile bugetului vostru

Cand proiectati un birou pentru copii, utilizati un mix de piese durabile care vor rezista la utilizare indelungata si acelasi timp, piese ieftine care nu va vor costa o avere. Adaugati cateva puncte de culoare, precum lumini galbene si usa turcoaz, iar copiii vor fi atrasi in mod natural de biroul lor de lucru.

5. Biroul trebuie sa fie si distractiv

Spatiile practice si organizate sunt bune pentru copii, dar culorile, modelele si temele distractive si stralucitoare fac automat un spatiu mai atractiv pentru ei.
Adaugati accente care sa ii distreze, de exemplu piese cu personajul lor favorit.

0 0 votes
Article Rating
guest
4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Evoldew
Evoldew
1 year ago

buy stromectol pills Cialis E Cecita

Evoldew
Evoldew
1 year ago

stromectol in canada Propecia New Zealand Adverse Effects

Evoldew
Evoldew
1 year ago

buy accutane online in canada stromectol cost

binance registrace
1 month ago

I don’t think the title of your article matches the content lol. Just kidding, mainly because I had some doubts after reading the article.

Citeste si