Cele mai mari avantaje ale pardoselilor din bambus pentru casa ta

Total
0
Shares

Este binecunoscut faptul ca din ce in ce mai multe persoane apeleaza in aceste zile la pardoselile din bambus, din multitudinea de variante traditionale de pardoseli din lemn.
Toata lumea stie ca bambusul este o alegere ecologica pentru pardoseli, dar exista unele avantaje ale pardoselilor din bambus despre care nu se vorbeste in randul oamenilor. In acest articol, discutam despre cateva beneficii ale pardoselilor din bambus care le fac cea mai buna alegere pentru casa ta.

Este natural

In timp ce se pune tot mai mult accentul pe constiinta si atentia fata de mediu, majoritatea oamenilor prefera sa foloseasca materiale naturale chiar si pentru pardoseli. Bambusul este un astfel de material disponibil ca optiune pe piata si este considerat cea mai buna optiune. Bambusul este o planta prelucrata pentru producerea produselor de decor. De asemenea, bambusul ofera un bun simt al personalitatii casei.

Bambusul ofera varietate

Variatia este beneficiul bambusului care atrage oamenii sa il aleaga ca material pentru pardoseala lor. Exista o varietate de modele de bambus, toate cu un aspect si texturi diferite. Tipurile de culori sunt in natural, pal, ton auriu si cafeniu, cafeniu-maro si multe altele. Sunt disponibile si culori precum culoarea cenusii (culoarea aspectului rustic). Finisajele suplimentare care pot fi oferite pardoselilor din bumbac pot fi realizate cu ajutorul lacului.

Bambusul este ecologic

Bambusul este o optiune extrem de durabila si ecologica pentru pardoseli in comparatie cu alte tipuri de pardoseli din lemn. Celelalte tipuri de foioase necesita in general aproximativ 20 de ani pentru a se maturiza si a putea fi folosite pentru pardoseli.
De asemenea, bambusul reduce poluarea prin producerea de oxigen, care este cu aproape 35% mai mult decat produc alti copaci. Bambusul are, de asemenea, o caracteristica a reducerii poluarii apei prin consumul de cantitati mari de azot.

Pardoselile din bambus solicita intretinere redusa

O alta calitate a bambusului care il face un material perfect pentru pardoseli este rezistenta la apa si la pete. Nu se deformeaza usor in comparatie cu alte materiale din lemn tare.
Astfel, pardoseala din bambus este destul de usor de intretinut. Periajul regulat va fi suficient pentru a o mentine curata. Alti agenti de curatare, cum ar fi spray-urile de curatare cu PH neutru, pot fi de asemenea folosite pentru a curata pardoseala din bambus.
Pentru persoanele care nu se pot angaja in activitati de curatare pentru perioade mult mai lungi sau in mod regulat, pot utiliza pardoselile din bambus, deoarece sunt usor de curatat si intretinut.

Parchetul din bambus este usor de instalat

Pardoselile din bambus solid pot fi instalate cu usurinta in case. Acestea pot fi lipite, batute in cuie sau insurubate. Unele pardoseli din bambus sunt dotate si cu un sistem click, care reduce timpul de instalare si face procesul simplu si mai convenabil.

Bambusul, comparativ cu alte optiuni de materiale, este preferat atat pentru costul redus de productie, cat si pentru instalare. Astfel, daca este instalata corect, pardoseala din bambus poate fi una dintre cele mai bune optiuni pentru pardoseli pentru casa ta.

Speram ca acest scurt ghid va va ajuta sa intelegeti beneficiile pardoselilor din bambus si sa intelegeti de ce acestea castiga tot mai mult popularitate in zilele noastre.

Lasa un comentariu

avatar
Citeste si