Transformarea unui living monoton din Făgăraș într-un spațiu cu influențe japoneze (Japandi)

Un proiect pe cât de special, pe atât de solicitant în ceea ce privește regândirea întregului concept de arhitectură și decor, însă realizat cu profesionalism de către Raymond-David Șerb, un designer de interior din Făgăraș!


Un proiect pe cât de special, pe atât de solicitant în ceea ce privește regândirea întregului concept de arhitectură și decor, însă realizat cu profesionalism de către Raymond-David Șerb, un designer de interior din Făgăraș! Pentru a-i reda o nouă imagine, mai plină de viață și mai modernă livingului din casa părintească, acesta a ales să adopte stilul Japandi – un tip de design ce face față cu eleganță trecerii timpului!

Reprezentând o combinație armonioasă între influențele scandinave și tradițiile japoneze, Japandi devine astfel decorul ideal pentru persoanele care pun un accent pe sentimentul de ordine și care își doresc un loc aerisit. Pentru redarea atmosferei specifice acestui stil de decor interior, designerul a trebuit să creeze un concept de la 0 care a vizat atât materialele utilizate, tipurile de mobilier, pardoseala, cât și tavanul și corpurile de iluminat! Procesul s-a întins pe o perioadă de 6 luni de zile, necesitând un buget de 6000 de euro, rezultatul final ridicându-se la nivelul așteptărilor!

Livingul inainte de procesul de amenajare

Conceptul se axează în mod deosebit pe lemnul natural și modul în care acesta poate fi folosit în redarea unui design minimalist, dar și rustic, fiind completat de culori calde aplicate pereților, cum ar fi tonurile neutre, în special bej. Această parte a decorului interior este adusă la viață prin prezența naturii, mai exact a plantelor, stejarului și a tonurilor de verde. Formele sunt de asemenea regulate, drepte, simple și futuriste! Un scop principal al proiectului este de a aduce împreună, într-un mod cât mai omogen, și stilul neoromânesc cu cel Japandi, lucru nu foarte ușor de realizat din cauza climei prezente în țara noastră! Așadar, întregul tip de design interior și arhitectură au trebuit adaptate la nevoile locuitorilor. 

Livingul dupa procesul de design si amenajare

Ideea de la baza acestui design se concentrează de asemenea pe linii curate, spații luminoase, funcționale, cât mai aerisite, precum și concepte împrumutate din coloristica stilului japonez. Minimalismul specific acestui stil încorporează în același timp, pe lângă un aspect plăcut, obiecte funcționale și durabile. Un element care reflectă îndeaproape această idee este scara industrială, realizată din lemn de stejar recuperat, fiind astfel un punct de contrast esențial în încăpere. Proiectul s-a bazat și pe refolosirea unor materiale care nu mai servesc scopului inițial, încurajând astfel un stil de viață sustenabil! De exemplu, lemnul folosit în realizarea scării provine de la o șură veche de aproximativ 100 de ani!

Totodată, corpurile de mobilier au fost proiectate tot în stilul japonez, fără a necesita cuie și șuruburi, și având ca scop o utilitate cât mai eficientă.

După cum am menționat și anterior, lumina joacă de asemenea un rol esențial în redarea unei ambianțe plăcute și specifice acestui tip de design interior! Livingul găzduiește 22 de corpuri de iluminat, fiecare având o poziționare strategică, astfel încât să contribuie la intimitate și starea de relaxare. La fel ca iluminatul, și paleta de culori folosită în redecorarea spațiului contribuie la sentimentul recreativ, scoțând în evidență anumite elemente de decor datorită tonurilor contrastante, cum ar fi maro, negru sau alb!

Elementul care întregește atmosfera este soba pe lemne, cu un aer rustic și tradițional, dar cu aspect modern, achiziționată de la brandul Pefoc.ro. Astfel, aceasta reprezintă elementul de bază care unește inovația elementelor minimaliste cu rusticul dat de influențele tropicale.


Prin urmare, acest proiect inovativ care combină stilul Japandi, cu un minimalism impecabil și cu rusticul, a fost adaptat cu succes și într-un mod armonios necesităților locuitorilor și climatului țării noastre. Designul obținut în urma renovării este un produs al creativității, stilului funcțional și modernismului, transmițând ideea de ordine, simplitate dar și eleganță.

0 0 votes
Article Rating
guest
766 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Culcea
Culcea
1 year ago

In speranta ca nu vor mai trece si alte familii prin asta, tin sa il mentionez pe teparul de Culcea Mihai (Culcea Liviu-Mihaita). Are mai multe firme, dar cele mai multe tepe le-a dat cu SC Culsoft Partener SRL. Este un escroc de prima mana, care minte cu nonsalanta, la inceput iti cere un avans simbolic, face impresie buna in primele etape, dupa care cere valori mari de avans si dispare cu banii.
Nu are o echipa cu care lucreaza pe termen lung pt ca nu isi plateste muncitorii, asta fiind si o problema a calitatii lucrarilor pe care pretinde ca le ofera. Isi cauta muncitorii pe OLX, le promite marea cu sarea, la inceput ii plateste, dupa care dispare iar muncitorii raman cu ochii in soare, la fel ca si clientul care ramane cu banii dati si cu casa neterminata.
Pune anunturi pe OLX de pe diferite conturi, iubita, asociati, etc si pretinde ca ofera constructii la cheie sau la rosu.
Este plin de datorii, are multe procese pe rol si bilete la ordin fara acoperire.
Actioneaza in Constanta, Bucuresti si imprejurimile acestora!
Feriti-va de el!!

Mare constructor acest Mihai Culcea! Fost director de banca, devenit mare constructor-escroc.

Domnul Mihai Culcea, tepar in constructii a facut din escrocherie meserie.

Prin firma Culsoft Partener, Mihai Culcea, “constructor Constanta” are 12 incidente de plata in valoare totala de 177.000 lei. Adica Mihai Culcea (Culcea Liviu-Mihaita) a emis cecuri sau bilete la ordin fara acoperire.

Mihai Culcea are 4 dosare pe care le-a pierdut in instanta. A dat tepe catre; SC SAVE & SELF COMPANY GUARD SRL, ARABESQUE SRL, YAKITA INDUSTRY S.R.L., BANCA TRANSILVANIA.

Si muulte alte tepe catre persoane fizice!

Mihai Culcea, constructii Constanta, tepar constructii, Culcea Mihai, Constructor case, constructor Medgidia, Culcea Liviu-Mihaita, Culsoft partener. Tepar!! Feriti-va de el!

podstavka_sn
podstavka_sn
1 year ago

каркасные дома [url=https://karkasnyi-dom-pod-klyuch.ru/]karkasnyi-dom-pod-klyuch.ru[/url]

Jessieapamp
Jessieapamp
1 year ago

Сейчас весь рынок – это сайты, народ ищут там все, что им нужно, любой продукт либо инфу. И согласно статистике, обычно, они делают это через поиск Яндекс или Google. Поэтому от того, насколько высока значимость вашего ресурса у этих поисковиков, обычно зависит, найдет ли будущий клиент ваш неповторимый продукт в интернете или же нет, ведь долго искать никто не любит.
Привести ваш сайт в соответствие всем критериям и вытолкнуть его в топ – наша работа. Мы PRO специалисты проанализируем ресурс, наладим работу и уже через неделю пойдет рост позиций, роста посещаемости, который можно пронаблюдать наглядно по отчетам. Попробуйте бесплатно, и вы не пожалеете.[url=https://seodebug.ru]

seodebug.ru

[/url]

Jessieapamp
Jessieapamp
1 year ago

На сегодняшний день весь рынок – это интернет, люди отыскивают там все, что им нужно, любой продукт или данные. И согласно статистике, обычно, люди делают это через поиск Yandex и Гугл. Поэтому от того, насколько высока значимость вашего ресурса у этих агрегаторов, всегда зависит, наткнется ли будущий лид ваш неповторимый товар в инете или же возмет у конкурента, ведь долго искать никто не любит.
Создать ваш сайт в соответствие всем критериям и поднять его в TOP – наша работа. Мы опытные мастера проанализируем ресурс, наладим работу и уже через какое то время сайт начнет двигаться в топ, рост клиентов, который можно увидеть наглядно по отчетам. Тестовый период предоставим, и вы не пожалеете.[url=https://seodebug.ru]

[/url]

Ewa Wallmuralia
Ewa Wallmuralia
1 year ago

Interior frumos, ascetic, salutări! Eve din https://wallmuralia.ro/

electro_sn
electro_sn
1 year ago

листовые электроизоляционные материалы [url=https://xn—-8sbarackhbeokehknamcc9ao4ao5gugk3a2e.xn--p1ai/]xn—-8sbarackhbeokehknamcc9ao4ao5gugk3a2e.xn--p1ai[/url]

remont_Oa
remont_Oa
1 year ago

ремонт в москве под ключ [url=https://otremontirovat-kvartiru.ru/]https://otremontirovat-kvartiru.ru/[/url]

Mezhevanielaw
Mezhevanielaw
1 year ago

Процедура межевания участка [url=http://zulsamara.ru]http://zulsamara.ru[/url]

dostavka_Kr
dostavka_Kr
1 year ago

перевозка грузов в Испанию из россии [url=https://maksp.ru/]http://www.maksp.ru[/url]
доставка сборного груза в Германию [url=https://icjcz.ru/]https://www.icjcz.ru/[/url]

vng_rxPi
vng_rxPi
1 year ago

внж санкт-петербург [url=https://xn—-btbbq8aon.xn--p1ai/]https://www.xn—-btbbq8aon.xn--p1ai/[/url]

zamki_Bricerig
zamki_Bricerig
1 year ago

вызвать мастера по вскрытию замка
[url=https://vskryt-zamok-moskva.ru/]https://vskryt-zamok-moskva.ru/[/url]

sexshop_easr
sexshop_easr
1 year ago

ToyFa [url=https://seksshop-moskva.ru/]http://www.seksshop-moskva.ru[/url]

ventilyatsiyaboula
ventilyatsiyaboula
1 year ago

выполнение работ монтажу вентиляции
[url=http://gdn-gyhp.ru/]http://gdn-gyhp.ru[/url]

transport_gqsr
transport_gqsr
1 year ago

Перевозка вещей на Кипр [url=https://dostavka-i-perevozka-gruzov.ru/]http://www.dostavka-i-perevozka-gruzov.ru[/url]
Перевозка вещей в Германию [url=https://dostavka-gruzov-2022.ru/]https://www.dostavka-gruzov-2022.ru/[/url]

transport_losr
transport_losr
1 year ago

Доставка грузов из Англии [url=https://dostavka-gruzov-2022.ru/]https://www.dostavka-gruzov-2022.ru/[/url]
Доставка грузов из Европы [url=https://dostavka-i-perevozka-gruzov.ru/]https://www.dostavka-i-perevozka-gruzov.ru[/url]

Noski_Nem
Noski_Nem
1 year ago

Мужские носки [url=https://www.wildberries.ru/catalog/18918947/detail.aspx]https://www.wildberries.ru/catalog/18918947/detail.aspx[/url]

transport_hlsr
transport_hlsr
1 year ago

Перевозка вещей в Германию [url=https://pevozka-dostavka-gruzov.ru/]http://www.pevozka-dostavka-gruzov.ru/[/url]
Доставка грузов на Кипр [url=https://dostavka-gruzov-2022.ru/]http://www.dostavka-gruzov-2022.ru/[/url]

transport_xysr
transport_xysr
1 year ago

Доставка грузов из Европы [url=https://pevozka-dostavka-gruzov.ru/]https://www.pevozka-dostavka-gruzov.ru[/url]
Перевозка вещей в Испанию [url=https://dostavka-gruzov-2022.ru/]https://www.dostavka-gruzov-2022.ru/[/url]

sexshop_apsr
sexshop_apsr
1 year ago

Doxy (Докси) [url=https://intim-magazin-moskva.ru/]https://intim-magazin-moskva.ru[/url]
Casmir [url=https://seksshop-moskva.ru/]http://www.seksshop-moskva.ru/[/url]

Donaldadala
Donaldadala
1 year ago

эвакуатор дешево
[url=https://evakuator-vyzvat.ru/]https://evakuator-vyzvat.ru/[/url]
[url=http://google.pt/url?q=http://evakuator-vyzvat.ru]http://sales.apexhaust.com/?URL=evakuator-vyzvat.ru[/url]

Lesterswemn
Lesterswemn
1 year ago

самоходные штабелеры
[url=https://shtabeler-elektricheskiy-samokhodnyy.ru]https://shtabeler-elektricheskiy-samokhodnyy.ru/[/url]

posuda_gcoa
posuda_gcoa
1 year ago

мультиварки [url=https://posudatop1.ru/]http://posudatop1.ru/[/url]
посуда в стиле кантри [url=https://posudatop2.ru/]https://posudatop2.ru/[/url]
тазы для варенья [url=https://posudatop3.ru/]http://posudatop3.ru[/url]

transport_eepa
transport_eepa
1 year ago

перевозки [url=https://icjcz.ru/]грузоперевозки[/url]
доставка сборного груза [url=https://dostavka-i-perevozka-gruzov.ru/]доставка товаров[/url]
доставка сборного груза [url=https://pevozka-dostavka-gruzov.ru/]сборные грузы[/url]
доставка товаров [url=https://dostavka-i-perevozka-gruzov.ru/]перевозки[/url]
грузоперевозки [url=https://maksp.ru/]грузоперевозки[/url]

transport_rsKr
transport_rsKr
1 year ago

доставка товаров [url=https://maksp.ru/]стоимость доставки груза[/url]
доставка товаров [url=https://icjcz.ru/]перевозки[/url]
грузоперевозки [url=https://dostavka-i-perevozka-gruzov.ru/]доставка грузов[/url]
доставка грузов [url=https://dostavka-i-perevozka-gruzov.ru/]доставка грузов[/url]
доставка товаров [url=https://pevozka-dostavka-gruzov.ru/]доставка грузов[/url]

delivery_vnKi
delivery_vnKi
1 year ago

перевозчик во Францию [url=https://dolmentour.ru/]http://www.dolmentour.ru[/url]

abort_Rof
abort_Rof
1 year ago

Процедура аборта у женщин без последствий [url=https://abort-v-klinike.ru/]http://abort-v-klinike.ru[/url]

delivery_ttmi
delivery_ttmi
1 year ago

грузовые перевозки из Европы [url=https://hpoint.ru/]https://hpoint.ru[/url]

transport_taor
transport_taor
1 year ago

грузоперевозки [url=https://maksp.ru/]грузоперевозки[/url]
доставка сборного груза [url=https://pevozka-dostavka-gruzov.ru/]доставка сборного груза[/url]
доставка товаров [url=https://dostavka-i-perevozka-gruzov.ru/]доставка сборного груза[/url]
доставка сборного груза [url=https://pevozka-dostavka-gruzov.ru/]сборные грузы[/url]
грузоперевозки [url=https://maksp.ru/]стоимость доставки груза[/url]

UnilokOpive
UnilokOpive
1 year ago

мешки для строительного мусора оптом
[url=http://maryhalvorson.com/?URL=gals-plast.ru.ru]http://mixwebup.com/gals-plast.ru.ru[/url]

gitararig
gitararig
1 year ago

школа гитары ярославль
[url=https://www.google.ps/url?q=http://gitara.vasha-muz-shkola.ru]https://www.google.dm/url?q=http://gitara.vasha-muz-shkola.ru[/url]

Evoldew
Evoldew
1 year ago

stromectol kopen Those brave doctors who did try to open up patients were hampered on many fronts.

Evoldew
Evoldew
1 year ago

ivermectin for sale Where To Buy Prednisilone

Evoldew
Evoldew
1 year ago

Generic Flagyl In Kansas City stromectol walmart canada levitra medicine

evefile
evefile
1 year ago

Akbari S, Ayazi Roozbahani M, Ayazi Roozbahani F. nolvadex 20 mg

CarmenBom
CarmenBom
1 year ago
AlisonLoows
AlisonLoows
1 year ago

JocelynDet
JocelynDet
1 year ago
Joyceshogy
Joyceshogy
1 year ago

EllenSycle
EllenSycle
1 year ago

Margoexive
Margoexive
1 year ago

HelenSeedA
HelenSeedA
1 year ago

LindaEmego
LindaEmego
1 year ago

Danieltex
Danieltex
1 year ago
ostsucrKic
ostsucrKic
1 year ago

На сайте https://profexpertisa.ru можно заказать различные типы экспертиз проектной документации. Делая выбор в пользу негосударственной компании, вы получаете возможность сэкономить время и даже средства. При этом результат вы получите максимально быстро. В компании «ПРОФЭКС» работают лучшие, высококлассные специалисты, которые знают все нюансы, поэтому при необходимости дадут рекомендации заказчику. Они оказывают помощь во всех аспектах. Сотрудники готовы выполнить экспертизу разной сложности, все они прошли аттестацию.

Gaylevob
Gaylevob
1 year ago

AmandaLiply
AmandaLiply
1 year ago

MauraViowl
MauraViowl
1 year ago

TerriLog
TerriLog
1 year ago
Citeste si