Transformarea unui living monoton din Făgăraș într-un spațiu cu influențe japoneze (Japandi)

Un proiect pe cât de special, pe atât de solicitant în ceea ce privește regândirea întregului concept de arhitectură și decor, însă realizat cu profesionalism de către Raymond-David Șerb, un designer de interior din Făgăraș!
Total
2
Shares


Un proiect pe cât de special, pe atât de solicitant în ceea ce privește regândirea întregului concept de arhitectură și decor, însă realizat cu profesionalism de către Raymond-David Șerb, un designer de interior din Făgăraș! Pentru a-i reda o nouă imagine, mai plină de viață și mai modernă livingului din casa părintească, acesta a ales să adopte stilul Japandi – un tip de design ce face față cu eleganță trecerii timpului!

Reprezentând o combinație armonioasă între influențele scandinave și tradițiile japoneze, Japandi devine astfel decorul ideal pentru persoanele care pun un accent pe sentimentul de ordine și care își doresc un loc aerisit. Pentru redarea atmosferei specifice acestui stil de decor interior, designerul a trebuit să creeze un concept de la 0 care a vizat atât materialele utilizate, tipurile de mobilier, pardoseala, cât și tavanul și corpurile de iluminat! Procesul s-a întins pe o perioadă de 6 luni de zile, necesitând un buget de 6000 de euro, rezultatul final ridicându-se la nivelul așteptărilor!

Livingul inainte de procesul de amenajare

Conceptul se axează în mod deosebit pe lemnul natural și modul în care acesta poate fi folosit în redarea unui design minimalist, dar și rustic, fiind completat de culori calde aplicate pereților, cum ar fi tonurile neutre, în special bej. Această parte a decorului interior este adusă la viață prin prezența naturii, mai exact a plantelor, stejarului și a tonurilor de verde. Formele sunt de asemenea regulate, drepte, simple și futuriste! Un scop principal al proiectului este de a aduce împreună, într-un mod cât mai omogen, și stilul neoromânesc cu cel Japandi, lucru nu foarte ușor de realizat din cauza climei prezente în țara noastră! Așadar, întregul tip de design interior și arhitectură au trebuit adaptate la nevoile locuitorilor. 

Livingul dupa procesul de design si amenajare

Ideea de la baza acestui design se concentrează de asemenea pe linii curate, spații luminoase, funcționale, cât mai aerisite, precum și concepte împrumutate din coloristica stilului japonez. Minimalismul specific acestui stil încorporează în același timp, pe lângă un aspect plăcut, obiecte funcționale și durabile. Un element care reflectă îndeaproape această idee este scara industrială, realizată din lemn de stejar recuperat, fiind astfel un punct de contrast esențial în încăpere. Proiectul s-a bazat și pe refolosirea unor materiale care nu mai servesc scopului inițial, încurajând astfel un stil de viață sustenabil! De exemplu, lemnul folosit în realizarea scării provine de la o șură veche de aproximativ 100 de ani!

Totodată, corpurile de mobilier au fost proiectate tot în stilul japonez, fără a necesita cuie și șuruburi, și având ca scop o utilitate cât mai eficientă.

După cum am menționat și anterior, lumina joacă de asemenea un rol esențial în redarea unei ambianțe plăcute și specifice acestui tip de design interior! Livingul găzduiește 22 de corpuri de iluminat, fiecare având o poziționare strategică, astfel încât să contribuie la intimitate și starea de relaxare. La fel ca iluminatul, și paleta de culori folosită în redecorarea spațiului contribuie la sentimentul recreativ, scoțând în evidență anumite elemente de decor datorită tonurilor contrastante, cum ar fi maro, negru sau alb!

Elementul care întregește atmosfera este soba pe lemne, cu un aer rustic și tradițional, dar cu aspect modern, achiziționată de la brandul Pefoc.ro. Astfel, aceasta reprezintă elementul de bază care unește inovația elementelor minimaliste cu rusticul dat de influențele tropicale.


Prin urmare, acest proiect inovativ care combină stilul Japandi, cu un minimalism impecabil și cu rusticul, a fost adaptat cu succes și într-un mod armonios necesităților locuitorilor și climatului țării noastre. Designul obținut în urma renovării este un produs al creativității, stilului funcțional și modernismului, transmițând ideea de ordine, simplitate dar și eleganță.

287
Lasa un comentariu

avatar
Culcea
Musafir
Culcea

In speranta ca nu vor mai trece si alte familii prin asta, tin sa il mentionez pe teparul de Culcea Mihai (Culcea Liviu-Mihaita). Are mai multe firme, dar cele mai multe tepe le-a dat cu SC Culsoft Partener SRL. Este un escroc de prima mana, care minte cu nonsalanta, la inceput iti cere un avans simbolic, face impresie buna in primele etape, dupa care cere valori mari de avans si dispare cu banii. Nu are o echipa cu care lucreaza pe termen lung pt ca nu isi plateste muncitorii, asta fiind si o problema a calitatii lucrarilor pe care pretinde… Read more »

podstavka_sn
Musafir
podstavka_sn

каркасные дома [url=https://karkasnyi-dom-pod-klyuch.ru/]karkasnyi-dom-pod-klyuch.ru[/url]

Jessieapamp
Musafir
Jessieapamp

Сейчас весь рынок – это сайты, народ ищут там все, что им нужно, любой продукт либо инфу. И согласно статистике, обычно, они делают это через поиск Яндекс или Google. Поэтому от того, насколько высока значимость вашего ресурса у этих поисковиков, обычно зависит, найдет ли будущий клиент ваш неповторимый продукт в интернете или же нет, ведь долго искать никто не любит. Привести ваш сайт в соответствие всем критериям и вытолкнуть его в топ – наша работа. Мы PRO специалисты проанализируем ресурс, наладим работу и уже через неделю пойдет рост позиций, роста посещаемости, который можно пронаблюдать наглядно по отчетам. Попробуйте бесплатно, и… Read more »

Jessieapamp
Musafir
Jessieapamp

На сегодняшний день весь рынок – это интернет, люди отыскивают там все, что им нужно, любой продукт или данные. И согласно статистике, обычно, люди делают это через поиск Yandex и Гугл. Поэтому от того, насколько высока значимость вашего ресурса у этих агрегаторов, всегда зависит, наткнется ли будущий лид ваш неповторимый товар в инете или же возмет у конкурента, ведь долго искать никто не любит. Создать ваш сайт в соответствие всем критериям и поднять его в TOP – наша работа. Мы опытные мастера проанализируем ресурс, наладим работу и уже через какое то время сайт начнет двигаться в топ, рост клиентов, который… Read more »

Ewa Wallmuralia
Musafir
Ewa Wallmuralia

Interior frumos, ascetic, salutări! Eve din https://wallmuralia.ro/

electro_sn
Musafir
electro_sn

листовые электроизоляционные материалы [url=https://xn—-8sbarackhbeokehknamcc9ao4ao5gugk3a2e.xn--p1ai/]xn—-8sbarackhbeokehknamcc9ao4ao5gugk3a2e.xn--p1ai[/url]

remont_Oa
Musafir
remont_Oa

ремонт в москве под ключ [url=https://otremontirovat-kvartiru.ru/]https://otremontirovat-kvartiru.ru/[/url]

Mezhevanielaw
Musafir
Mezhevanielaw

Процедура межевания участка [url=http://zulsamara.ru]http://zulsamara.ru[/url]

dostavka_Kr
Musafir
dostavka_Kr

перевозка грузов в Испанию из россии [url=https://maksp.ru/]http://www.maksp.ru[/url]
доставка сборного груза в Германию [url=https://icjcz.ru/]https://www.icjcz.ru/[/url]

vng_rxPi
Musafir
vng_rxPi

внж санкт-петербург [url=https://xn—-btbbq8aon.xn--p1ai/]https://www.xn—-btbbq8aon.xn--p1ai/[/url]

zamki_Bricerig
Musafir
zamki_Bricerig

вызвать мастера по вскрытию замка
[url=https://vskryt-zamok-moskva.ru/]https://vskryt-zamok-moskva.ru/[/url]

sexshop_easr
Musafir
sexshop_easr

ToyFa [url=https://seksshop-moskva.ru/]http://www.seksshop-moskva.ru[/url]

ventilyatsiyaboula
Musafir
ventilyatsiyaboula

выполнение работ монтажу вентиляции
[url=http://gdn-gyhp.ru/]http://gdn-gyhp.ru[/url]

transport_gqsr
Musafir
transport_gqsr

Перевозка вещей на Кипр [url=https://dostavka-i-perevozka-gruzov.ru/]http://www.dostavka-i-perevozka-gruzov.ru[/url]
Перевозка вещей в Германию [url=https://dostavka-gruzov-2022.ru/]https://www.dostavka-gruzov-2022.ru/[/url]

transport_losr
Musafir
transport_losr

Доставка грузов из Англии [url=https://dostavka-gruzov-2022.ru/]https://www.dostavka-gruzov-2022.ru/[/url]
Доставка грузов из Европы [url=https://dostavka-i-perevozka-gruzov.ru/]https://www.dostavka-i-perevozka-gruzov.ru[/url]

Noski_Nem
Musafir
Noski_Nem

Мужские носки [url=https://www.wildberries.ru/catalog/18918947/detail.aspx]https://www.wildberries.ru/catalog/18918947/detail.aspx[/url]

transport_hlsr
Musafir
transport_hlsr

Перевозка вещей в Германию [url=https://pevozka-dostavka-gruzov.ru/]http://www.pevozka-dostavka-gruzov.ru/[/url]
Доставка грузов на Кипр [url=https://dostavka-gruzov-2022.ru/]http://www.dostavka-gruzov-2022.ru/[/url]

transport_xysr
Musafir
transport_xysr

Доставка грузов из Европы [url=https://pevozka-dostavka-gruzov.ru/]https://www.pevozka-dostavka-gruzov.ru[/url]
Перевозка вещей в Испанию [url=https://dostavka-gruzov-2022.ru/]https://www.dostavka-gruzov-2022.ru/[/url]

sexshop_apsr
Musafir
sexshop_apsr

Doxy (Докси) [url=https://intim-magazin-moskva.ru/]https://intim-magazin-moskva.ru[/url]
Casmir [url=https://seksshop-moskva.ru/]http://www.seksshop-moskva.ru/[/url]

Donaldadala
Musafir
Donaldadala

эвакуатор дешево
[url=https://evakuator-vyzvat.ru/]https://evakuator-vyzvat.ru/[/url]
[url=http://google.pt/url?q=http://evakuator-vyzvat.ru]http://sales.apexhaust.com/?URL=evakuator-vyzvat.ru[/url]

Lesterswemn
Musafir
Lesterswemn

самоходные штабелеры
[url=https://shtabeler-elektricheskiy-samokhodnyy.ru]https://shtabeler-elektricheskiy-samokhodnyy.ru/[/url]

posuda_gcoa
Musafir
posuda_gcoa

мультиварки [url=https://posudatop1.ru/]http://posudatop1.ru/[/url]
посуда в стиле кантри [url=https://posudatop2.ru/]https://posudatop2.ru/[/url]
тазы для варенья [url=https://posudatop3.ru/]http://posudatop3.ru[/url]

transport_eepa
Musafir
transport_eepa

перевозки [url=https://icjcz.ru/]грузоперевозки[/url]
доставка сборного груза [url=https://dostavka-i-perevozka-gruzov.ru/]доставка товаров[/url]
доставка сборного груза [url=https://pevozka-dostavka-gruzov.ru/]сборные грузы[/url]
доставка товаров [url=https://dostavka-i-perevozka-gruzov.ru/]перевозки[/url]
грузоперевозки [url=https://maksp.ru/]грузоперевозки[/url]

transport_rsKr
Musafir
transport_rsKr

доставка товаров [url=https://maksp.ru/]стоимость доставки груза[/url]
доставка товаров [url=https://icjcz.ru/]перевозки[/url]
грузоперевозки [url=https://dostavka-i-perevozka-gruzov.ru/]доставка грузов[/url]
доставка грузов [url=https://dostavka-i-perevozka-gruzov.ru/]доставка грузов[/url]
доставка товаров [url=https://pevozka-dostavka-gruzov.ru/]доставка грузов[/url]

delivery_vnKi
Musafir
delivery_vnKi

перевозчик во Францию [url=https://dolmentour.ru/]http://www.dolmentour.ru[/url]

abort_Rof
Musafir
abort_Rof

Процедура аборта у женщин без последствий [url=https://abort-v-klinike.ru/]http://abort-v-klinike.ru[/url]

delivery_ttmi
Musafir
delivery_ttmi

грузовые перевозки из Европы [url=https://hpoint.ru/]https://hpoint.ru[/url]

transport_taor
Musafir
transport_taor

грузоперевозки [url=https://maksp.ru/]грузоперевозки[/url]
доставка сборного груза [url=https://pevozka-dostavka-gruzov.ru/]доставка сборного груза[/url]
доставка товаров [url=https://dostavka-i-perevozka-gruzov.ru/]доставка сборного груза[/url]
доставка сборного груза [url=https://pevozka-dostavka-gruzov.ru/]сборные грузы[/url]
грузоперевозки [url=https://maksp.ru/]стоимость доставки груза[/url]

UnilokOpive
Musafir
UnilokOpive

мешки для строительного мусора оптом
[url=http://maryhalvorson.com/?URL=gals-plast.ru.ru]http://mixwebup.com/gals-plast.ru.ru[/url]

gitararig
Musafir
gitararig

школа гитары ярославль
[url=https://www.google.ps/url?q=http://gitara.vasha-muz-shkola.ru]https://www.google.dm/url?q=http://gitara.vasha-muz-shkola.ru[/url]

Evoldew
Musafir
Evoldew

stromectol kopen Those brave doctors who did try to open up patients were hampered on many fronts.

Evoldew
Musafir
Evoldew

ivermectin for sale Where To Buy Prednisilone

Evoldew
Musafir
Evoldew

Generic Flagyl In Kansas City stromectol walmart canada levitra medicine

evefile
Musafir
evefile

Akbari S, Ayazi Roozbahani M, Ayazi Roozbahani F. nolvadex 20 mg

CarmenBom
Musafir
CarmenBom
ScottPen
Musafir
Richardnum
Musafir
Richardnum
AlisonLoows
Musafir
AlisonLoows

JocelynDet
Musafir
JocelynDet
AlbertoGlync
Musafir
AlbertoGlync

在官方网站上创建一个比特币钱包。
比特币钱包

ttimitNeD
Musafir
ttimitNeD

На сайте https://daina-art.ru/ вы сможете заказать слэбы натуральных камней, которые используются для самых разных целей декорирования интерьера, в том числе, оформления барной стойки. Все изделия необычные, привлекательные, а потому украсят любое помещение. Ознакомьтесь с последними коллекциями, которые созданы высококлассными дизайнерами. Для того чтобы оценить, как они смотрятся в работе, посмотрите портфолио, которое показывает мастерство работников. Закажите обратный звонок для получения консультации.

nacsitunamp
Musafir
nacsitunamp

Accept Dash Payments https://plisio.net/accept-dash is a crypto payment gateway that lets you accept Dash payments with a powerful API, e-commerce plugins and other solutions for collecting payments. Plisio users will now be able to use Dash for payments across a range of eCommerce sites and online merchants.

ergmaseela
Musafir
ergmaseela

На сайте https://gbisp.ru можно приобрести ЖБИ, которые применяются в самых разных сферах строительства. Полный перечень продукции включает: сваи, колонны, балки перекрытия, плиты ограждения, цокольные панели, бетонную смесь, различные материалы и многое другое. Производственные мощности позволяют получить необходимый результат быстро и отличного качества. Штат укомплектован высококлассными специалистами, которые знают все технологические процессы. Имеется огромный ассортимент товаров для промышленного, гражданского, мостового строительства.

Joyceshogy
Musafir
Joyceshogy

EllenSycle
Musafir
EllenSycle

Margoexive
Musafir
Margoexive

HelenSeedA
Musafir
HelenSeedA

LindaEmego
Musafir
LindaEmego

wglenblova
Musafir
wglenblova

На сайте https://gidfinance-ru.ru можно воспользоваться конвертером, узнать курс валют. Этот сервис является лучшим для того, чтобы быстро переводить валюту. И самое главное, что это абсолютно безопасно, ведь все данные приходят в зашифрованном виде, а это значит, что не попадут третьим лицам. Поэтому вы можете осуществлять переводы, не переживая. Калькулятор работает с большинством денежных единиц мира. Важным моментом является то, что информация о котировках регулярно обновляется, что позволит всегда держать вас в курсе изменений.

ploginskern
Musafir
ploginskern

На портале https://relistic.ru закажите профессиональную разработку сайтов, ведение маркетплейсов, аэросъемку, а также 3Д моделирование. В штате трудятся компетентные сотрудники с большим опытом, а потому они точно знают, как сделать так, чтобы клиент остался доволен результатом. Программисты, операторы, дизайнеры, маркетологи – это специалисты, которые знают, как получить отличный результат. Все услуги оказываются на совесть, по доступной стоимости. За несколько лет работы ни одного недовольного клиента.

Citeste si