Aplicatie de dimensionare a cosului de fum – o inovatie in domeniul termic!

Total
0
Shares

Persoanele care isi doresc sa puna bazele unui camin sigur si primitor stiu ca alegerea cosului de fum corespunzator reprezinta un pas esential! Aceasta etapa prevede multa consultanta tehnica, un proces serios de documentare, informare si de asemenea o comparare a diferitelor produse si sisteme care stau la dispozitia clientilor! Pentru a acoperi toate aspectele mentionate mai sus intr-un mod eficient si rapid, iti prezentam solutia noastra in clipul atasat mai jos – breviar de calcul si formula pentru horn:

Daca doresti sa optezi pentru o varianta sigura, care poate fi configurata in functie de nevoile si cerintele tale, care iti poate pune la dispozitie din timp costurile, piesele necesare si elementele aditionale, atunci iti prezentam o optiune moderna si rapida. Cu ajutorul aplicatiei intuitive prezenta pe site-ul PEFOC, ai ocazia de a afla in cel mai mic detaliu toate elementele necesare pentru cosul tau de fum precum si costurile totale, totul in cativa pasi foarte rapizi:

Care este principiul de functioare al aplicatiei? Unul foarte facil:

 • in primul rand, se seteaza diametrul cosului de fum, in conformitate cu sursa de caldura (dimensionarea cosului);
 • in continuare, se specifica inaltimea totala a sistemului de cos de fum;
 • al treilea pas este reprezentat de selectarea tipului de record, a bazei cosului si terminatia sau palaria acestuia (diagrama de variante).

Cu ajutorul acestor indicatii de breviar, calculul de pret iti va fi livrat instant, ca o formula online, avand mai apoi posibilitatea de a alege si alte tipuri de elemente optionale, mai exact:

 • trecere suplimentara prin perete;
 • modul de etansare;
 • devierea cosului (pe langa streasina);
 • alte accesorii sumplimentare;
 • inchidere record.

Pe langa cele mentionate anterior, aplicatia ofera posibilitatea alegerii culorii potrivite si anume, culoarea inoxului clasic, negru sau orice alta culoare prezenta in paletarul RAL, pentru a se imbina perfect cu restul de design exterior al caminului!

Din seria de beneficii puse la dispozitie prin aplicatia de dimensionare a cosurilor de fum, amintim:

 • certificat normativ european care dovedeste rezistenta la temperature ridicate (pana la 600ºC);
 • izolatie rezistenta cu vata de 50 mm;
 • materiale de inalta calitate: inox 316 L care determina durabilitatea chitului de cos.

In alta ordine de idei, aplicatia ofera avantajul de a configura un cos de fum durabil si sigur!

Pe langa cosurile de fum din inox, catalogul PEFOC iti pune la dispozitie si o serie de cosuri de fum ceramice, concepute de producatori de renume in sisteme de evacuare in siguranta pentru care exista metode de calcul necesare, afland in avans toate componentele pe care le necesita sistemul de cos de fum!  Pe primul loc se afla intotdeauna calitatea sistemelor si siguranta constructiei atunci cand ne referim la evacuarea gazelor arse produse de sobe, seminee pe lemne, termoseminee pe lemne/peleti sau centrale cu ajutorul sistemelor de cos de fum ceramice amplasate pe interiorul sau exteriorul caminului!

Cosurile de fum ceramice profesionale prezente in ofera PEFOC sunt eficiente si concepute din elemente prefabricate, samota si beton, toate la costuri favorabile prezentate in diagrama de oferta!

Printre producatorii renumiti in domeniul cosurilor de fum ceramice profesionale, amintim cos de fum universal marca HOCH, testat si certificat normativ TUV la standarde superioare nemtesti si cerinte europene de pe piata termicelor! Un astfel de cos de fum ceramic este un sistem sigur si durabil, fiind utilizat pentru evacuarea gazelor arse si a fumului emis de sobe, seminee, termoseminee sau alte surse cu gazeificare ce functioneaza pe baza de combustibil lemnos, peleti, carbuni, ulei, gaz sau bricheti. Pe langa asta, ai ocazia de a te bucura de o garantie de 30 ani, un pret accesibil si transport inclus!

Prin urmare, aplicatia de dimensionare a cosurilor de fum din inox (breviar de calcul) iti permite sa calculezi toate elementele necesare pentru kit-ul de cos de fum si iti ofera instant pretul total pentru achizitionarea acestuia! Iar la cosurile de fum ceramice punem la dispozitie un meniu intuitiv, cu ajutorul caruia poti selecta configuratia cosului de fum, astfel incat sa poti dimensiona cu exactitate hornul, in functie inaltime, diametru si racord!

Principiul de functionare al aplicatiei a fost conceput astfel incat sa poata fi utilizat cu usurinta de orice persoana, indiferent de varsta sau specializare, prin intermediul dispozitivelor precum laptop, PC sau smartphone.

In final, iti prezentam o scurta galerie de imagini cu cosuri de fum calculate dupa formula din aplicatie si dupa diagrama de culori si necesarul de elemente din breviar, atat cu cosuri de fum din inox, cat si cu hornuri ceramice zidite: la case, cabane de munte, locuinte de vacanta sau alte locatii:

Cosuri de fum profesionale din inox, cu configuratii, inaltimi si culori diferite, in functie de formula de calcul!
Hornuri ceramice zidite profesionale, in diferite etape de constructie, montate dupa breviarul din aplicatie2
Lasa un comentariu

avatar
alina
Musafir
alina

Multumesc pentru articol, poze si informatii! Foarte bune, apreciez mult!
https://portalultautv.net/

Evoldew
Musafir
Evoldew

stromectol for lice cialis durar mas

Citeste si