Transparenta in distributia de seminee din Romania la PEFOC

Total
0
Shares

Undeva in inima Transilvaniei se gaseste o companie care nu mai este necunoscuta romanilor, fiind una dintre marii jucatori pe piata de seminee din Romania. Este vorba de compania PEFOC, brand ce s-a cladit prin munca asidua, incredere acordata partenerilor si clientilor sai, precum si datorita… transparentei maxime transmise prin:

Informatii reale oferite clientilor

Potentialilor clienti li se prezinta toate datele necesare cu privire la produse, modurile de achizitie si, cel mai important aspect – pretul corect! Preturile produselor sunt cele afisate, in moneda lei (nu in euro sau alte valute, spre derutarea clientului), preturi reale, iar promotiile si reducerile aplicate sunt si ele tot reale (pot fi urmarite in timp, de-a lungul lunilor, pentru veridicitate). Exista chiar cazuri in care companii din acelasi sector de activitate ofera produse similare cu mentiunea “discount de 30-40%” si, cu toate acestea, sa fie mai scumpe cu aprox. 20% decat produsele Pefoc din aceeasi categorie sau gama de produs…  Astfel, tot procesul comercial este unul corect si onest, de ambele parti.

Stocuri reale, actualizate permanent

Compania tine stocuri mari, pe care le actualizeaza periodic. Adica nu e doar un magazin online care invarte hartii si facturi facand comenzi externe atunci cand clientul are nevoie de produs, ci chiar depoziteaza produsele in stocuri mari in halele companiei, astfel incat sa poata sa onoreze comenzile clientilor oricand si cu promptitudine.

Transparenta in procesul de productie si fabricatie a produselor

In primul rand, compania importa si produce doar produse de calitate inalta recunoscute la nivel european, avand o serie de colaborari de lunga durata cu mari producatori europeni in domeniul termic, fiind exclusa comercializarea produselor slab calitative, din China, sau de import en-gros.

De asemenea, PEFOC ofera transparenta si onestitate in privinta produselor oferite clientilor spre vanzare inca de la etapa de proiectare si productie a acestora.

Metode de autoinformare despre produse

Brandul de seminee si accesorii pune la dispozitia clientului si sectiunea de BLOG a site-ului, unde oricine doreste o buna cunoastere tehnica si practica despre domeniul de seminee este binevenit. Tot aici, sunt prezentate si unele comparatii intre produse sau tipuri de produse, care scot in evidenta in mod simplu si util avantajele si/sau dezavantajele pentru care clientul sa opteze pentru o varianta sau cealalta.

Un exemplu de astfel de articol gasiti aici!

La fel de important este si faptul ca, gratie video-urilor de informare si a celor comparative, a celor care privesc montajul corect sau a tutorialelor de folosire optima a produselor, clientul poate sa fie la curent cu toate informatiile necesare procesului de decizie care este anterior achizitiei produsului, astfel incat hotararea sa fie luata in deplina cunostinta de cauza. Sectiunea video contine si clipuri cu teste de calitate live pe diferite produse si accesorii (burlane, placi izolatoare etc.).

Astfel, prin munca prestata incercam sa fim mereu transparenti, informand clientul corect si, in acelasi timp, aratand riscurile la care acesta se opune in cazul nerespectarii recomandarilor sau sfaturilor de specialitate.

Consultanta profesionista oferita de agentii companiei

Agentii de vanzari ai companiei ofera consultanta tehnica si sfaturi practice si utile clientilor in vederea lucrarilor de constructie, montaj sau racordare, in mod gratuit si cu toata competenta. Scoul acestei etape consultative este de a informa clar, complet si onest clientul asupra a ceea ce doreste sa achizitioneze sau asupra importantei si riscurilor, responsabilitatilor pe care si le asuma la luarea deciziei de a avea un semineu in locuinta sa. E vital a spune lucrurilor pe nume!

Intotdeauna personalul se adapteaza la nevoile tuturor clientilor, gasind solutii fiabile, in functie du buget si dorinte sau alternativele de care dispun. Sfaturile sunt variate, cuprinzand si indicatii cu privire la o buna exploatare si utilizare a produselor, intretinere si mentenanta. Nu se urmareste in mod special vanzarea (doar) a produselor scumpe, de dragul profitului, ci se urmareste personalizarea ofertei, in functie de ce e important, necesar si dorit din partea clientului consiliat.

La fel de importanta este si pastrarea unei bune legaturi cu clientii, atat anterior achizitiei, cat si dupa cumpararea produsului sau prestarea serviciului. Este incurajata relatia umana, adica clientul trebuie sa stie ca in spatele telefonului nu se afla o centrala care directioneaza spre un om sau un robot care are raspunsuri prestabilite pentru clienti, ci se afla o persoana calificata si gata sa fie de ajutor clientului aflat in nevoie. E vital sa stii cu cine stai de vorba!

Reteaua de distributie nationala

PEFOC distribuie produse la nivel national prin intermediul unor colaborari si parteneriate bazate pe transparenta si incredere aflate in toate colturile Romaniei. Livrarea se face prompt, la sediul colaboratorului local sau direct, la usa clientului.

Participarea la evenimente

Prezenta periodica regulata la diferite evenimente si expozitii vorbeste despre deschiderea companiei si dorinta de a afisa valorile acesteia public. Ea nu se ascunde sub slogane sau tactici de marketing, ci alege sa se expuna la diverse eventuri in domeniul termic, participand la expozitii in toata tara: Bucuresti, Cluj Napoca, Brasov, Timisoara, Baia Mare, Iasi etc. Astfel, toata echipa Pefoc, incepand de la manageri si administratori, pana la agenti de vanzari si alti angajati, poate fi intalnita la astfel de event-uri!

Feedback-ul clientilor

Nu in ultimul rand, clipurile primite in mod constant de la clienti sau meseriasi montatori multumiti de produsele puse in functiune (teste de ardere facute in seminee, sobe, bioseminee etc.) si postate in spatiul public de catre compania Pefoc, ii confera transparenta completa brandului, incepand cu procesul de proiectare, continuand cu etapa de constructie si montaj, terminand cu testul clientilor facut pe functionalitatea produselor de care se bucura ei si familile lor!

Suntem incantati sa cunoastem si pretuim o astfel de firma cu capital 100% romanesc. Un exemplu frumos de “se poate si la noi”!

2
Lasa un comentariu

avatar
Iulian Matei
Musafir
Iulian Matei

Un exemplu de firma! De ar fi mai multe firme in Romania precum aceasta firme cred ca ar fi mult mai bine…

Mikael Junabino
Musafir
Mikael Junabino

Corect! Pacat ca unele firme se gandesc doar la profit si la bani…

Citeste si

Cos de fum pentru casa de lemn? Afla care e cel mai bun horn!

Cand cosul nu este instalat corespunzator sau gresit ales, acesta poate provoca incendii, pierderi materiale insemnate si poate pune in pericol siguranta celor dragi. Pentru a evita astfel de probleme si a avea un sistem de incalzire si un cos de fum care functioneaza ca la carte, noi recomandam proprietarilor de case de lemne urmatoarele solutii profesionale:
Vezi articol

Gazeificarea si arderea cu dubla combustie – la seminee si centrale

In cazul semineelor cu gazeificare, acestea sunt mai rare si foarte costisitoare. Multi client intampina probleme de confuzie atunci cand se gandesc sa aleaga un semineu cu gazeificare, deoarece nu se cunoaste diferenta dintre arderea ce se produce in urma realei gazeificari (prezenta la centrale si cazane) si arderea cu dubla combustie (prezenta la seminee).
Vezi articol