Pardoseala de vinil WPC – noua favorita in industria podelelor

WPC este foarte popular printre proprietarii de case care cauta aspectul lemnului traditional, fara intretinere. De asemenea, este una dintre cele mai populare optiuni de pardoseli pentru spatii comerciale si business-uri.
Total
0
Shares


Vinilul WPC a devenit una dintre cele mai populare optiuni de pardoseli cu cea mai rapida crestere in sectorul pardoselilor. Acest produs revolutioneaza viitorul pardoselilor, fiind complet impermeabil si avand un nucleu rezistent la apa. Pardoseala WPC inseamna pardoseala tip compozit lemn plastic. WPC este practic alcatuit din celuloza si plastic reciclat. Acestea se combina, formand un material special care serveste drept nucleul vinilului standard care formeaza stratul superior.

Utilizand tehnologii avansate, producatorii sunt capabili sa imite frumosul aspect al lemnului natural si al pietrei la un pret mai mic.

De ce este toata lumea este atrasa de aceasta pardoseala?

Pentru ca pardoselile WPC sunt, precum parchetul laminat, super durabile, usor de instalat si economice! Dar exista o mare distinctie fata de celelalte optiuni – sunt impermeabile. WPC este foarte popular printre proprietarii de case care cauta aspectul lemnului traditional, fara intretinere. De asemenea, este una dintre cele mai populare optiuni de pardoseli pentru spatii comerciale si business-uri.

Straturi
Vinilul WPC este cunoscut pentru straturile sale, care sunt ceea ce le ajuta sa ofere confort superior si rezistenta la pete.
Stratul superior este cunoscut sub denumirea de strat de  “uzura”. Acesta va feri de zgarieturi, amortizari, pete si uzura generala.
Stratul de vinil imprimat se afla chiar sub stratul de uzura. Acesta este stratul care arata designul si culorile frumoase.
Sub aceasta se afla nucleul rezistent la apa, care este cel mai mare beneficiu al pardoselilor din WPC.

Optiuni de grosime ale vinilului WPC
De ce conteaza grosimea? Simplu: o placa mai groasa este mai densa.
De asemenea, va oferi mai multa rezistenta si durabilitate, ceea ce o face mai confortabila pe perioade indelungate de timp si, de asemenea, mai probabil sa reziste testului timpului.

Optiunile disponibile de grosimi WPC:

5mm
5.5mm
6.5mm
8mm

Beneficiile pardoselilor din vinil WPC

Sunt 100% impermeabile. Nu vor mai exista probleme legate de umflarea placilor sau daune daca sunt expuse la scurgeri si umezeala.

Durabilitate: Pardoselile WPC sunt foarte rezistente la pete si zgarieturi. Acesteaa vor rezista uzurii, ceea ce este excelent pentru gospodariile aglomerate si familiile cu animale de companie si copii.

Aspect: pardoselile WPC pot fi gasite intr-o multitudine de aspecte, texturi si stiluri. Pe masura ce popularitatea lor continua sa creasca, vor deveni disponibile tot mai multe optiuni.

Instalare DIY (do it yourself): vinilul WPC dispune de o metoda usoara de instalare prin blocare cu clic, care este DIY friendly. Nu necesita adezivi sau lipici!

Aspect realist de lemn si piatra. Pardoselile din vinil de top sunt capabile sa imite intr-un mode realist materialele naturale. Vinilul este mai rezistent si mult mai confortabil.

Intretinere zero. Tot ce ai nevoie este ocazional mopul umed.

Pret. Pardoselile de vinil WPC sunt de obicei mai scumpe decat pardoselile din vinil traditionale, dar nu cu mult. In functie de marca si caracteristici, puteti gasi vinil WPC intr-o varietate de bugete.

Unde ar trebui sa utilizati podele de vinil WPC?

O intrebare mai buna ar fi unde NU ar trebui sa folositi pardoseala din vinil WPC. Sincer, puteti utiliza WPC pentru orice aplicatie interioara. Asadar, nu il utilizati pentru a amenaja intreaga curte, dar este excelent pentru orice camera din casa sau interior.

Ofera-i casei tale o pardoseala atractiva si durabila si beneficiaza de toate avantajele acestei optiuni.

Lasa un comentariu

avatar
Citeste si