Usile de garaj din aluminiu vor impresiona vecinii

Total
0
Shares

Exista o multime de optiuni din care puteti alege atunci cand aveti nevoie de o usa pentru garaj. Usile din otel, fibra de sticla sau din lemn de inalta calitate, sunt optiuni ce merita luate in considerare atunci cand alegeti o usa de garaj.

Daca doriti cu adevarat sa adaugati acel plus la aspectul exterior al locuintei voastre, nimic nu se compara cu usa de garaj din aluminiu. Iata 8 motive pentru care o usa de garaj din aluminiu ar trebui sa fie in topul listei de optiuni.

1. O usa de garaj din aluminiu ofera un aspect unic si mareste atractivitatea

Aluminiu s-ar putea sa nu sune ca tipul de material care poate crea un aspect izbitor capabil de a intoarce capetele trecatorilor. De fapt, atunci cand aspectul industrial brut al ramei din aluminiu este combinat cu aspectul curat si elegant al panourilor de sticla, veti obtine o usa de garaj unica.
Amintiti-va ca pana la o treime din fata exterioara a casei voastre poate fi influentata de usile de garaj. Puteti accentua cu adevarat acel spatiu important prin alegerea usilor de garaj din aluminiu. Acestea vor separa estetic casa si vor spori frumusetea si valoarea casei.

2. Completati aspectul contemporan al locuintei cu o usa de garaj din aluminiu

Daca arhitectura casei voastre are un aspect modern si contemporan, o usa de garaj din aluminiu este alegerea perfecta.

Sau chiar daca are un aspect mai traditional, o usa din aluminiu va imbunatati mult aspectul ei. Gradul ridicat de caracteristici de personalizare ale usilor de garaj din aluminiu, faciliteaza potrivirea si completarea decorului exterior al casei voastre. De exemplu, puteti combina aspectul usii de garaj pentru a se potrivi cu usa de intrare a casei.

3. Exista multe optiuni pentru rama usii de garaj din care puteti alege

Rama usii de garaj prezinta numeroase optiuni de design din care puteti alege. Exista de asemenea si numeroase optiuni de geamuri disponibile.

4. Personalizati usa de garaj din aluminiu cu ferestre si panouri din sticla

Unul dintre avantajele usilor de garaj din aluminiu este gama larga de optiuni atunci cand vine vorba de adaugarea de ferestre si panouri din sticla. Puteti alege panouri si ferestre care permit mai putina sau mai multa lumina in garaj. De asemenea, puteti decide unde doriti ca panourile si ferestrele sa fie amplasate pe usa garajului (orizontal, vertical, sau o combinatie). Iata cateva exemple de caracteristici personalizate disponibile pe care le puteti adauga:

  • panouri din sticla cu geam securizat pentru durabilitate sporita
  • panouri de sticla izolate pentru o eficienta energetica imbunatatita
  • panouri din aluminiu acrilic si solid
  • sticla transparenta pentru mai mult transfer de lumina in interiorul garajului
  • panouri de sticla colorate, mata si translucide, care permit luminii sa patrunda in garaj, dar totusi sa pastreze intimitatea
  • ferestre si panouri decorative cu texturi

5. Bucurati-va de beneficiile luminii naturale in timp ce lucrati in garaj

Daca petreceti mult timp lucrati sau pur si simplu lucrati in garaj, va puteti bucura de lumina naturala care va lumineaza spatiul. Cu toate acestea, s-ar putea sa fiti reticenti in a va mentine usa de garaj deschisa datorita vremii nefavorabile sau preocuparilor legate de intimitate si nivelurilor ridicate de zgomot pe care munca voastra le creeaza.
Garajul vostru poate fi lipsit de orice ferestre.

Cu o usa de garaj din aluminiu, puteti beneficia de avantajele luminii naturale din garaj, chiar si atunci cand usa este inchisa. Adaugati ferestre din sticla pentru o patrundere maxima a luminii.

6. Adaugati izolatie pentru a imbunatati eficienta energetica

Adaugarea izolatiei la orice usa de garaj va avea un efect pozitiv asupra eficientei energetice a casei voastre. Acest lucru este recomandat pentru usile de garaj din aluminiu, deoarece aluminiul are proprietati conductive mai mari decat cele din otel.

Daca aveti panouri si ferestre pe o usa de garaj din aluminiu, poate fi si mai dificila pastrarea si caldurii in garaj. Ca atare, luati in considerare optiunea de panou de sticla izolat. De asemenea, merita remarcat faptul ca izolatia imbunatateste rezistenta oricarei usi de garaj. Unul dintre neajunsurile usilor din aluminiu este ca natura mai usoara a aluminiului face ca aceasta sa fie predispusa la fisurari.

7. Usile de garaj din aluminiu sunt de lunga durata si nu necesita practic nici o intretinere

Nu prezinta probleme cu rugina sau coroziunea. Pentru proprietarii de case care traiesc in zonele umede, este ceva de luat in considerare.

Impreuna cu durabilitatea oferita de o usa de garaj din aluminiu, va veti bucura si de faptul ca nu necesita aproape nici o intretinere.

8. O usa de garaj din aluminiu este mai ecologica

Pentru cei care sunt putin mai constienti de amprenta asupra mediului, considerati ca aluminiul continut intr-o usa de garaj din aluminiu poate fi complet reciclat cand durata de viata a usii s-a incheiat.

Pentru mai multe idei de amenajari interioare si exterioare, acceseaza Blogul nostru Infocasa.

Lasa un comentariu

avatar
Citeste si