Pardoselile laminate sunt in topul preferintelor!

Total
0
Shares

Cand renovati o casa, un apartament sau un spatiu comercial, una dintre cele mai importante decizii pe care le veti lua este cea privitoare la pardoseala.

Faptul ca pardoselile ocupa un procent enorm dintr-o incapere, inseamna ca sunt un element peste care chiar nu ne putem permite sa trecem cu vederea. Iata motivele care ne conving:

Aspect deosebit

Unul dintre cele mai mari beneficii ale parchetului laminat este varietatea stilurilor atractive. De la modele din lemn de esenta tare pana la placi decorative, laminatul este disponibil intr-o varietate de culori si stiluri, ca sa nu mai vorbim de o varietate de texturi.

Cand achizitionati pardoseli laminate, beneficiati de o diversitate in ceea ce priveste designul, si modelele. Puteti avea practic orice design va doriti.

Pardoselile laminate originale au fost proiectate pentru a reproduce pardoselile din lemn. Ca rezultat, acestea sunt disponibile intr-o gama imensa de modele asemanatoare celor din lemn.

Puteti alege modele care imita pinul, stejarul, mahonul si o serie de alte finisaje de lemn. Interesant este ca pardoselile laminate cu efect de piatra si gresie incep de asemenea, sa devina disponibile pe scara larga.

Faptul ca ofera un aspect foarte apropiat fata de cel real, le ofera incredere si popularitate, rapid. Este un mod relativ ieftin de a obtine un aspect de lux, iar montarea placilor este mult mai rapida si mai usoara decat montarea placilor grele. Acest tip de pardoseala este, de asemenea, mai usor de intretinut decat placile traditionale.

Iata cateva dintre motivele pentru care oamenii iubesc pardoselile laminate.

Pretul pardoselilor laminate

Majoritatea consumatorilor incep sa opteze despre laminat datorita accesibilitatii acestuia.

Modul in care sunt realizate pardoselile laminate face ca acestea sa fie mai putin costisitoare decat alte tipuri de pardoseli, dar materialele sunt proiectate pentru a conferi durabilitate si rezistenta.

Beneficiile parchetului laminat va ofera un aspect realist de lemn tare sau faianta, fara a cheltui o avere.

Durabilitatea pardoselilor laminate

Durabilitatea este un avantaj imens pentru pardoselile laminate.
Avand un strat de acoperire de oxid de aluminiu, pardoselile laminate rezista la zgarieturi, intepaturi, decolorare si pete.
Pardoselile laminate nu este doar eficiente din punct de vedere al costurilor, dar sunt proiectate pentru a oferi aceste avantaje spatiilor aglomerate si cu animalele de companie.

Usor de instalat

Proprietarii de case iubesc parchetul laminat deoarece pot economisi sute de lei pe costurile de instalare. Pardoseala laminata este proiectata pentru o instalare usoara, pe care oricine o poate face – chiar si persoanele necalificate.

Ecologice

Laminatul este fabricat din lemn, ceea ce inseamna ca poate fi reciclat. Poate fi reutilizat.

Daca doriti sa va schimbati designul, pur si simplu dezinstalati parchetul laminat si reinstalati-l intr-o incapere sau casa noua.
Producatorii de laminate au, de asemenea, practici ecologice care contribuie la protejarea mediului si a padurilor, inclusiv prin utilizarea materialelor din lemn reciclat in scanduri. Cu mai putine gunoi si deseuri, laminatul este o pardoseala eco-friendly.

Usurinta la curatarea si intretinerea pardoselilor laminate

Pentru o gospodarie mai aglomerata sau pentru un spatiu business, curatarea si intretinerea pardoselii este ultimul lucru de care vreti sa va faceti griji. Din fericire, pardoseala laminata este o suprafata destul de usor de intretinut.
Curatarea si aspirarea obisnuita vor fi suficiente pentru mentinerea aspectului dorit.

Pentru o curatare profunda sau stralucire, curatati cu un mop umed, formand o solutie din apa si otet si veti avea o pardoseala curata!

Garantii pe termen lung

Fiecare producator de parchet laminat ofera garantie.
Garantia minima pe care o veti primi este de 1 an, insa unii producatori ofera chiar si garantie pe viata.

Lasa un comentariu

avatar
Citeste si