Masina de spalat vase – economie sau costuri suplimentare?

Iata numeroasele avantaje ale unei astfel de investitii care va aduce lumina in luarea deciziei de achizitionare a unei masini de spalat vase.
Total
0
Shares


Masina de spalat vase se potriveste cel mai bine familiilor numeroase sau acolo unde se gateste des. Aceasta masina necesita o investitie financiara mare, si e normal sa ne intrebam daca se merita sau nu.
Iata numeroasele avantaje ale unei astfel de investitii care va aduce lumina in luarea deciziei de achizitionare a unei masini de spalat vase.

 • Timp liber sau timp pentru alte activitati
  Gospodinele cunosc cat timp petrec cu spalatul vaselor si tuturor ustensilelor folosite doar la o sesiune de gatit culinara. Masina de spalat vase e ajutorul potrivit la acest capitol, pentru ca timpul dedicat spalatului veselei poate fi transformat intr-un timp liber, un timp folosit pentru alte activitati casnice sau care tin de locul de munca.
 • Consumul unei cantitati de apa si energie scazute
  Spalatul vaselor manual necesita cantitati de apa si energie mari, iar masina de vase va aduce zambete pe fetele voastre la vederea facturii utilitatilor.
 • Capacitatea de vase
  Numarul de vase si ustensile de bucatarie care incap in masina de spalat la un singur ciclu de spalare este surprinzator, daca le aranjezi corect. Iar pe langa spalarea lor, vasele sunt uscate si gata pentru a fi aranjate la locul lor.
 • Spalare eficienta
  Pe vasele spalate cu mana intotdeauna raman urme de grasime sau de la apa plina de minerale, care uscandu-se pe vase lasa urme si ia din luciul lor. Vasele spalate in masina de spalat vase sunt curatate eficient si isi recapata luciul, facandu-le sa para ca noi.
 • Multe programe
  Masina de spalat vase are multe programe in functie de timpul si preferintele tale. Cateva dintre ele sunt: spalari rapide – 30 min, spalari cu consum de energie scazut, spalari de vase foarte murdare (- 70 grade ), spalari pe categorii –pahare, farfurii, vase mari de gatit si altele.
 • Investitie de durata
  Chiar daca la prima vedere, achizitionarea unei masini de spalat pare sa fie enorm de costisitoare, durata de viata, calitatea, consumul scazut de energie, de apa si toate beneficiile isi merita banii.

Dezavantajele sunt foarte putine:

Durata ciclului de spalare – pentru vasele foarte murdare, un ciclu de spalare dureaza 1-2 ore, iar ciclurile rapide pot influenta calitatea spalarii.
Nu toate vasele sunt potrivite – tineti cont ca nu toate vasele pot fi spalate in masina de vase – cele de plastic sau vasele foarte mari, pentru ca nu incap sau se deterioreaza din cauza materialului din care sunt facute.

Acestea fiind spuse, aveti toate motivele sa va indreptati alegerea spre o masina de spalat vase.

Lasa un comentariu

avatar
Citeste si