Moduri creative de a folosi tapetul

Foarte curand designerii de interior vor trebui sa gaseasca un nou termen pentru “tapet”, deoarece utilizarea lor se extinde la un spectru mult mai larg decat peretii. Aceasta bucata de hartie decorativa poate fi acum utilizata ca instrumentul No1 pentru styling-ul casei voastre.
Spuneti adio peretilor vopsiti si imbratisati splendoarea tapetului in spatiul de locuit. In casa sau in apartamentul dumneavoastra. Dar, inainte de a va limita doar la decorarea peretilor, probabil ca ar trebui sa incercati sa folositi tapetul pentru a va decora mai multe spatii din zona de locuit.
Daca va intrebati cum este posibil acest lucru, incercati aceste trucuri la indemana, care va vor ajuta sa creati modele extraordinare:

[powerkit_toc title=”Cuprins:”]

Tapet pe tavan

O pasare? Un avion? Ei bine, poate fi orice vreti voi sa fie. Utilizarea tapetului a trecut usor de la pereti la tavan, iar rezultatele sunt extraordinare. Majoritatea oamenilor se concentreaza pe decorarea doar a zonei din jurul lor si subestimeaza complet puterea tavanului. Inainte de a va decide sa agatati un candelabru de lux, ganditi-va ca puteti opta pentru o piesa eleganta de tapet in schimb.

Tapet in rama

Alegeti cateva texturi interesante de tapet, puneti-le in rame de dimensiuni mari si aplicati-le pe pereti ca si opere de arta. Din fericire, alegerea tapetului este atat de versatila incat puteti gasi tot felul de desene sau modele care pot servi ca o colectie de arta. Nu exista niciun motiv pentru a cheltui bani pe o lucrare de arta scumpa atunci cand va puteti crea propria voastra colectie folosind doar cateva role de tapet.

Biblioteci elegante

Cartile au capacitatea de a va duce intr-o alta dimensiune, dar tapeturile au capacitatea de a va transforma intregul raft de biblioteca intr-o piesa de rezistenta.
O noua tendinta care cucereste intreaga lume este adaugarea unei tapet de culoare si textura pe rafturile de biblioteca. Este un proiect usor care necesita efort minim, dar ofera rezultate uimitoare.

Alegeti un model indraznet si aplicati-l in interiorul bibliotecii. Acest lucru ofera rezultate uimitoare daca este aplicat si pe dulapuri si sertare.

Puncte de focalizare

Daca va simtiti indrazneti si doriti sa va creati spatiul de locuit, atunci cea mai buna solutie este sa folositi magia punctelor focale. Tapetul reprezinta un instrument excelent pentru crearea de puncte focale, deoarece amprentele lor indraznete si colorate ofera design-uri atragatoare.

Acest lucru poate fi realizat prin utilizarea de tapet in culori viu colorate pe usi sau pe mese. O alta idee grozava este sa alegeti un model indraznet cum ar fi formele geometrice metalice sau supradimensionate si sa creati un perete de accent in zona de locuit.

De asemenea, tapetul in diferite forme este o alegere buna pentru redecorarea unui spatiu intr-un mod neobisnuit si ar putea servi ca un instrument la indemana pentru a adauga un plus de distractie in camera copiilor sau pentru a improspata baia.

0 0 votes
Article Rating
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Citeste si