Solutii inovatoare ANTIMUCEGAI, igrasie si umezeala pentru casa ta!

Total
0
Shares


Stim cu totii ca mucegaiul reprezinta un aspect problematic atat din punctul de vedere al esteticii cat si al sanatatii noastre. Principalii declansatori ai mucegaiului sunt o temperatura crescuta si un grad de umiditate ridicat astfel incat acesta apare deseori pe perioadele reci ale anului cand incaperea este incalzita si ia nastere condensul, in special daca locuinta nu este aerisita in mod regulat.

Mucegaiul ameninta de asemenea si sanatatea organismului nostru, afectand in mod direct plamanii si cauzand infectii, in special in cazul persoanelor care prezinta deja afectiuni pulmonare. Acesta poate actiona in mod negativ si asupra sistemului nervos, cauzand febra, dificultati in respiratie, dureri de cap sau tulburari ale memoriei. 

Prin urmare, pentru a preveni un aspect si un miros neplacut cauzat de mucegai si pentru a va proteja sanatatea, va prezentam solutii inovatoare si care va vor scapa de mucegai pentru totdeauna si va vor oferi siguranta de a trai intr-un mediu sanatos.

SkamoWall are drept misiune izolarea interioara a peretilor caminului tau prin intermediul unor placi de silicat de calciu. Acestea au o putere de absorbtie a apei sau a umezelii din pereti, ele fiind mai apoi emise si astfel sanatatea familiei tale este in maini sigure!

Indiferent de tipul incaperii sau de modul de intrebuintare a acesteia, sistemul de izolatie interioara poate fi adaptat cu usurinta si eficienta. Asadar, acesta este perfect pentru:

 • Incaperile ce prezinta un grad ridicat de umiditate (bucatarii, bai);
 • Incaperile cu fluctuatii de temperatura;
 • Incaperile ce prezinta pereti exteriori sau comuni;

Peretii placati in modul clasic, cu placi izolatoare obisnuite vor da cel mai probabil nastere mucegaiului pe viitor deoarece condensul, umezeala si schimbarile de temperatura sunt niste factori pe care nu-i putem controla. Placarea peretilor cu panouri SkamoWall va elimina aceasta problema si va crea un perete respirabil, care nu va pastra umezeala. Aceasta solutie inovativa este de asemenea proiectata pentru a functiona pentru orice tip de zid structural: beton, caramida, beton leca, mai putin in cazul celui de lemn.
In continuare, va vom prezenta cele 6 mari avantaje ale placilor SkamoWall si aspectele care fac acest sistem unul foarte facil, rapid si sigur:

 1. Stopeaza aparitia mucegaiului. SkamoWall prezinta o metoda inovativa prin care absoarbe imediat umezeala, eliberand-o din nou iar astfel oferindu-i o rezistenta la cresterea mucegaiului.
 2. Un sistem neinflamabil. Sistemul antimucegai SkamoWall prezinta cea mai mare clasificare de incendiu, in conformitate cu Sistemul European de clasificare la incendiu EN 13501l.
 3. Facilitate la taiere si modelare. Nu vei avea nevoie de unelte sofisticate deoarece placile SkamoWall sunt facute dintr-un material usor de taiat si vei avea nevoie doar de uneltele de mana comune, simplu de utilizat.
 4. Un grad ridicat de izolare. Placile prezinta o valoare lambda 9(A) de 0,066 ceea ce inseamna ca valoarea de izolare este una foarte ridicata, stopand astfel aparitia umezelii, condensului si mucegaiului.
 5. Simplu de instalat. Sistemul este unul rapid si foarte eficient la montare, scutindu-va astfel un interval generos de timp si oboseala.
 6. Capacitate de fixare a suruburilor. SkamoWall Board (panouri) nu are nevoie de prize de perete suplimentare pentru eventualele fittinguri datorita capacitatii de fixare a suruburilor.

Produsele ce alcatuiesc sistemul de izolare profesional SkamoWall sunt testate si dovedesc eficiente maxime in lupta contra mucegaiului. Pachetul contine produse accesibile si usor de utilizat:

 • Grund placi antimucegai SkamoWall – grund cu rol de fixare a tencuielii superioare ce se aplica peste placile izolatoare inainte de a folosi adezivul pentru lipire;
 • Adeziv placi antimucegai SkamoWall – adeziv destinat lipirii placilor de izolat din silicat de calciu, dovedite profesional si ecologic;
 • Glet finisat placi antimucegai SkamoWall – acesta se aplica peste sistemul de lipit pe peretii casei deteriorate din cauza umezelii, mucegaiului sau a condensului;
 • Placi antimucegai SkamoWall – placi izolatoare profesionale pentru scoaterea mucegaiului din incapere;
 • Biocid Antimucegai Skamowall – solutie profesionala pentru eliminarea mucegaiului de pe peretii incaperilor construiti din zid beton sau caramida;
 • Vopsea alba placi antimucegai SmakoWall – vopsea ce se aplica peste tencuiala de pe placile izolatoare pentru un aspect estetic si curat;

Montajul unui sistem SkamoWall este gata cat ai clipi deoarece nu necesita cunostinte specializate in domeniu si poate fi realizat de orice persoana ce cunoaste la un nivel minim regulile de baza din finisajul interior si care prezinta putina indemanare. Asadar, cei 4 pasi ce trebuie urmati in montarea acestui sistem sunt: taierea placilor, aplicarea adezivului pe suprafata peretelui, aplicarea placilor pe perete si indreptarea lor, si finisajul final.

Asadar, datorita inovatiei in domeniu si dezvoltarii metodelor de igiena aparute in ultimii ani, lupta cu mucegaiul nu mai este una imposibila, acesta putand fi tinut la distanta permanent. Solutiile prezentate anterior pot fi gasite pe site-ul pefoc.ro impreuna cu informatii suplimentare.


3
Lasa un comentariu

avatar
Inn
Musafir
Inn

Si daca nu stim si avem nevoie de instalare? Oferiti montage?

Evoldew
Musafir
Evoldew

buy generic stromectol Patients worry excessively about not falling to sleep and become preoccupied with it.

Evoldew
Musafir
Evoldew

Generisches Viagra Kaufen order stromectol online

Citeste si