Bucatariile albe – investitia care va trece testul timpului

Bucatariile albe nu sunt plictisitoare, ci din contra, sunt atragatoare, moderne si populare. Albul fiind cea mai deschisa culoare, reflecta lumina si face chiar si spatiile de bucatarie mici sa para spatioase.
Total
0
Shares
Interior of modern kitchen with cupboards, table and chairs

Bucatariile albe nu sunt plictisitoare, ci din contra, sunt atragatoare, moderne si populare. Albul fiind cea mai deschisa culoare, reflecta lumina si face chiar si spatiile de bucatarie mici sa para spatioase. Albul este capabil sa se adapteze oricarui stil de bucatarie.

Curate si fresh

Oamenii au doua asteptari realiste de la o bucatarie: vor sa fie curate si pline de mancare buna. Bucatariile predominant albe transmit aceste doua mesaje tare si clar. In timp ce o camera de zi predominant alba poate parea un pic prea rece si impersonala, o bucatarie alba pare primitoare si calda.
Acest lucru se datoreaza faptului ca asociem bucataria cu functii mai utile, in timp ce sufrageria este mai relaxanta. Albul a fost o culoare preferata in bucatarii. Nu s-a demodat si probabil nu se va demoda niciodata.

Complementeaza totul

Daca alegeti o bucatarie alba nu inseamna ca trebuie sa alegeti si blatul, pardoseala sau alte lucruri tot albe. Albul ofera un fundal excelent si contrasteaza cu orice alte culori pe care alegeti sa le includeti in designul bucatariei voastre. De fapt, functionand ca o culoare neutra, albul poate face ca materialele de accent sau culorile sa iasa mai mult in evidenta decat ar face-o pe un fundal diferit.

In plus, vopseaua sau alte elemente sunt mult mai usor de schimbat decat dulapurile sau aparatele. Puteti actualiza cu usurinta culorile lor si acestea se vor potrivi intotdeauna cu o bucatarie alba.

Sunt totdeauna disponibile

Albul este de obicei cea mai vanduta culoare, nu numai pentru dulapuri, ci si pentru aparate electrocasnice. Drept urmare, comerciantii tind sa stocheze articole de bucatarie albe din belsug. Unele culori personalizate sau speciale pot dura saptamani sau luni pana la livrare. Albul insa, este intotdeauna disponibil.

Vibratii pozitive

In ceea ce priveste psihologia culorilor, albul emite semnale de fericire, puritate, simplitate si curatenie. Este o culoare stralucitoare care imbunatateste starea de spirit spre deosebire de culorile mai inchise.
In plus, albul are capacitatea incredibila de a face bucatariile mici sau inghesuite sa para mult mai spatioase. Albul ajuta la crearea sentimentelor de bunastare si la reducerea stresului.

Se imbina cu orice stil existent

Indiferent de stilul arhitectural pe care l-ati ales pentru casa voastra, puteti integra foarte bine culoarea alb.
Indiferent daca locuiti intr-o frumoasa casa victoriana, minimalista sau intr-o mansarda ultra trendy, exista un stil de bucatarie alba care se va integra in spatiul vostru.

Lasa un comentariu

avatar
Citeste si