Usi de intrare din sticla securizata – de ce sa optam pentru ele?

Total
0
Shares
Door Door Knob Input Jack Door Handle Door Lock

Cand vine vorba de siguranta locuintei noastre, usa este adesea prima linie de aparare. Este principalul punct de intrare pe care intrusii il vor aborda – deci se merita sa investiti in consecinta.
Instalarea usilor din sticla securizata este o modalitate excelenta de a descuraja hotii sa patrunda in interior si de a mentine in siguranta proprietatea.

1. Cresterea nivelului de securitate

Desigur, punctul cel mai evident pentru care aveti nevoie de o astfel de usa, este securitatea sporita pe care o ofera. Aceste usi sunt in mod obisnuit mai scumpe decat usile obisnuite datorita protectiei pe care o ofera prin alegerea materialului (otelul este in mod obisnuit mai dificil de spart decat o usa obisnuita), securizarea balamalelor nedemontabile si a designului sau general si a ramei puternice.

2. Mentine intimitatea

Usile din sticla securizata sunt, de asemenea, populare datorita capacitatii acestora de a mentine o mai buna intimitate. Grosimea si unghiul lor fac mai dificila vizualizarea in interiorul proprietatii.
Acest lucru va asigura ca aveti o vedere neintrerupta a exteriorului, mentinand in acelasi timp la distanta ochii curiosi ai altor persoane. Sticla securizata poate fi proiectata intr-un mod care sa reduca sau sa ridice nivelul de intimitate, in functie de nevoile gospodariei.

3. Adauga valoare casei

Usile din sticla securizata reprezinta o modalitate excelenta de a adauga valoare proprietatii, ceea ce, la randul sau, ajuta la obtinerea unei rentabilitati a investitiei.

Daca doriti sa va vindeti proprietatea in viitorul apropiat, aceasta investitie poate face ca aspectul casei voastre sa fie mai atragator pentru potentialii cumparatori.

De ce sa instalati o usa cu sticla securizata?

Rama: usile ecranului de securitate sunt dotate cu o rama puternica din otel inoxidabil si fier, astfel incat nimeni sa nu poata sparge usor usa. Pe langa asta, usa cu sticla securizata este foarte durabila si nu necesita o intretinere regulata.
Usile din plastic si din lemn pot fi sparte cu usurinta de catre intrusi si pot intra oricand in casa, insa nu pot sparge aceasta usa cu rama din otel inoxidabil si fier.

Geam din otel inoxidabil: in cazul usilor traditionale, regasim geam de vinil, ce poate fi spart cu usurinta. La usile din sticla securizata insa, nu exista aceasta problema, intrucat ele sunt realizate din geam de otel inoxidabil, care este imposibil de spart.

Door Door Knob Input Jack Door Handle Door Lock

Blocarea cu cheie: Cele mai multe dintre usile cu sticla securizata sunt dotate cu sistem de inchidere de siguranta cu zavor ce nu poate fi spart de nici o persoana nedorita.
Cand achizitionati o usa de acest tip, trebuie sa verificati cu atentie sistemul de inchidere si sa apelati intotdeauna la cea mai buna companie pentru achizitionarea de chei si incuietori si sa nu faceti compromisuri in ceea ce priveste securitatea.

In afara de aceasta, balamalele nedemontabile ale acestei usi va vor oferi un avantaj suplimentar pentru a mentine intotdeauna casa protejata.

Cum economisiti bani cu o usa cu sticla securizata?

Daca instalati o usa cu sticla securizata in locuinta voastra, atunci puteti economisi bani la factura electrica in timpul verii. Pe timpul sezonului de vara, puteti plati o factura electrica imensa in fiecare luna, din cauza aerului conditionat si a ventilatoarelor.
Cand casa dispune de o usa securizata, puteti dezactiva functionarea aerul conditionat si ventilatoarelor pe timpul verii, mentinand casa racoroara, cu aer proaspat si natural.

Pe de alta parte, in timpul sezonului de iarna, puteti salva si costul incalzirii camerei, deoarece puteti inlocui geamul cu panou de sticla, protejandu-va de aerul rece. Astfel, casa va ramane calduroasa in timpul iernii si puteti economisi energia electrica in ambele moduri.

Cum instalati o usa din sticla securizata?

Pentru instalarea usii cu geam securizat, va recomandam sa apelati la persoane specializate, intrucat acestea pot instala usa intr-un mod corect si sigur, avand experienta in acest domeniu.

Usile de intrare din sticla sau geam securizat pot imbunatati aspectul interior si exterior al casei voastre.

Lasa un comentariu

avatar
Citeste si