Cum decorezi camera copilului? Tutorial rapid de amenajare si design! [VIDEO]

Total
0
Shares

Pasul 1: Indeparteaza totul din fata peretelui pe care vrei sa il amenajezi (mobila, obiecte voluminoase), precum si de pe perete (decoratiuni, tablouri, etc.) pentru a-ti crea spatiul necesar!

Pasul 2: Traseaza ceea ce vrei sa ramana “alb” in urma decorarii/pictarii peretului cu banda de hartie rezistenta (in cazul nostru, a fost vorba de conturul muntilor, iar ulterior de norisori).

Pasul 3: Din galeata de lavabila toarna in recipiente mai mici, pe rand, atata lavabila cat ai nevoie pentru fiecare culoare in parte! Foloseste pigmenti din comert pentru lavabila sau chiar culori acrilice / tempera (lavabila nu este pretentioasa in acest punct).

Pasul 4: Foloseste trafaletul pentru suprafetele mari, iar mini-trafalet (de material sau de burete) ori pensula mare pentru detalii si imbinarile dintre culori. De asemenea, foloseste o pensula pentru colturi, imbinarea cu tavanul si imbinarea cu podeaua (deasupra plintei).

Pasul 5: In final, decoperteaza portiunile pe care le-ai acoperit la inceput cu banda de hartie. Si vezi rezultatul final!

De ce ai nevoie?

-1 galeata lavabila 25 l
-trafalet mare (cu prelungitor)
-trafalet mic (preferabil din burete)
-pensula
-pigmenti (in functie de nuantele dorite)
-banda de hartie

Timp alocat: circa 10 ore

Lasa un comentariu

avatar
Citeste si