Hota – cea mai buna investitie pentru bucataria ta

Total
0
Shares

Hote de bucatarie sunt printre cele mai ignorate aparate de bucatarie. Cu toate acestea, ele sunt una dintre cele mai importante atunci cand vine vorba de sanatatea si siguranta familiei tale in bucatarie. Dar ce fac exact si de ce sunt atat de utile hotele de bucatarie? Si cum fac din casele noastre un loc mai sigur pentru a trai?

Sa vedem ce poate face o hota de bucatarie si sa descoperim cateva beneficii pe care le aduc cu acestea.

Calitatea aerului imbunatatita

Poate cel mai  important aspect al unei hote este imbunatatirea calitatii aerului din bucataria voastra. Hotele sunt concepute pentru a elimina mirosurile, fumul, grasimea si alti poluanti care sunt eliberati in aer in timpul gatitului. Aerul poluat este aspirat printr-un ventilator motorizat si este fie transportat in exterior, fie filtrat si recirculat. Fara hota, tu si familia veti simti posibile iritari ale ochilor, nasului si gatului. In plus, hotele ajuta la prevenirea intoxicatiilor cu monoxid de carbon. Studiile arata niveluri ridicate de monoxid de carbon in bucatarii, cauzate de utilizarea aragazului fara a porni hota.

Confort

Gatitul produce multa caldura ceea ce poate face o bucatarie destul de incomoda. Un alt mare avantaj al hotei este eliminarea excesului de caldura si abur, oferind un mediu de gatit mai placut bucatarului si restului familiei.

Mai putin miros in bucatarie

Nimic nu miroase mai bine atunci cand iti este foame decat o mancare gatita in interior. Cu toate acestea, mirosurile pot persista mult dupa terminarea cinei. Activarea hotei ajuta la eliminarea mirosurilor neplacute, lasand in urma un miros proaspat si curat.

Curatare mai usoara

Fara hota, grasimea si excesul de umiditate rezultate in urma gatitului, pot crea un strat lipicios, dificil de curatat. Utilizarea unei hote cu ventilatie va va ajuta sa preveniti acumularea de grasime enervanta, reducand astfel timpul de curatare la jumatate. O ventilatie corecta ajuta, de asemenea, la prevenirea aparitiei bacteriilor si mucegaiului, un plus cert pentru oricine are alergii sau astm.

Iluminare suplimentara pentru prepararea si gatirea alimentelor

De asemenea, iluminarea corespunzatoare faciliteaza curatarea si asigura eliminarea tuturor grasimilor si murdariei greu de vazut. Functiile de iluminat pot varia de la elementele de baza la cele mai moderne, in functie de modelul ales.

Upgrade elegant

Hotele sunt nu numai practice, dar aduc, de asemenea, un plus de eleganta bucatariei tale. In prezent, hotele vin intr-o mare varietate de modele, asa ca alegerea nu va fi una foarte grea.

O investitie buna

Expertii imobiliari sustin ideea ca atunci cand un proprietar incearca sa isi vanda casa, trebuie sa se asigure ca bucataria are toate electrocasnicele necesare. O bucatarie de design cu aparate moderne va adauga o valoare majora casei tale. Alegerea hotei potrivite poate face o mare diferenta in aspectul bucatariei tale. Veti vedea mai mult decat un profit pozitiv asupra acestei investitii.

Lasa un comentariu

avatar
Citeste si