Cum sa decorezi atractiv camera copiilor

Alegerea mobilierului pentru camera copiilor poate fi coplesitoare datorita nenumaratelor optiuni disponibile in aceste zile.
Urmati sugestiile noastre pentru a va ajuta sa restrangeti optiunile.

Masa de infasat

O masa de infasat este o necesitate pentru bebelusi si copii mici. Siguranta este principala preocupare: alegeti o masa de infasat robusta si are o curea de siguranta, colturi rotunjite, si cel putin o balustrada inferioara pentru a evita caderea si alunecarea micutilor.

Chiar daca nu ati lasa niciodata un copil nesupravegheat pe o masa de infasat, copiii au tendinta de a se misca brusc, iar echilibrul este un concept strain pentru ei.

Alegeti un model cu unul sau doua rafturi inferioare; acestea vor contribui la stabilitatea unitatii si va asigura o depozitare convenabila pentru scutece si haine pentru copii.

Taramul jucariilor

Cu cat sunt mai mari copiii, cu atat mai mici devin jucariile lor. Blocurile de constructie si masinutele de jucarie pot fi adesea iritante.

Pentru a pastra jucariile mici la indemana, pastrati-le in cutii de depozitare, pe rafturile superioare. Cutiile de depozitare a jucariilor vor adauga culoare ambiantei camerei si ii vor ajuta pe copii sa gaseasca mai repede ceea ce vor.

Atunci cand copiii incep scoala, vor aprecia mobilierul si sistemele care ii vor ajuta sa evite pierderea rechizitelor si jucariilor preferate, a echipamentului sportiv si a lucrurilor personale.
Pana atunci, ii puteti invata pe copii sa le depoziteze si sa fie ordonati.

Noptiere

Pe masura ce copilul creste si nu mai are nevoie de patut, o noptiera va fi utila pentru depozitarea paharului de apa sau cartii de povesti inainte de culcare.
Culorile rotunjite sunt preferabile, iar un raft suplimentar sau un sertar este de asemenea util.

In camera copiilor si pentru cei mari care iubesc luptele de perne, aveti grija sa nu pozitionati lampa de veghe pe noptiera. Alegeti lampi montate pe perete.

Birouri

In zilele noastre temele sunt o combinatie de proiecte si referate computerizate, o situatie care este probabil sa continue in viitorul apropiat.
Modelele de birouri disponibile in toate dimensiunile si stiluri, astfel incat nu veti avea probleme cu tehnologia de azi in nici un spatiu si nici o schema de decorare.

Chiar daca preferati sa pastrati calculatoarele pentru copii in siguranta in camera de familie sau in biroul de acasa, veti dori sa oferiti un birou de scris in camera copilului dumneavoastra.

Copiii mai mici vor fi fericiti cu o masa si scaun la inaltimea potrivita, si chiar si copiii mai mari prefera sa isi faca teme la bucatarie sau la masa de familie.

Cu toate acestea, nu exista nimic asemanator unui birou “real” care sa semnaleze seriozitatea temelor, iar un birou faciliteaza acest lucru.

Lumina

Chiar si copiii pot suferi de pe urma unei iluminari inadecvate, deci investiti intr-un sistem de iluminat eficient.

Daca permiteti folosirea unui televizor sau a unei plasme in camera copilului, pozitionati luminile astfel incat sa nu ilumineze ecranele, cauzand stralucire deranjanta si totodata, nu permiteti copiilor sa se uite la televizor sau sa foloseasca calculatorul intr-o camera intunecata.

0 0 votes
Article Rating
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Evoldew
Evoldew
1 year ago

ivermectin pills online Buy Zithromax 1.0 Gm

Citeste si