Frumusetea acoperisurilor cu tigla metalica

Total
0
Shares

Beneficiile oferite de acoperisurile metalice de astazi, permit proprietarilor de case sa-si imbunatateasca locuintele cu produse de valoare durabila. In timp ce alte acoperisuri se diminueaza rapid pe masura ce trece vremea, acoperisurile metalice ofera urmatoarele beneficii de durata:

 • Performanta demonstrata de peste 50 de ani.
 • Stiluri frumoase pentru a se potrivi cu orice locuinta sau cartier.
  Panouri de interblocare pentru rezistenta maxima la vant.
 • Eficienta energetica prin pastrarea mai rece a locuintelor.
 • Greutate redusa pentru a ajuta la mentinerea integritatii structurale si a vietii
  Instalat corect, un acoperis metalic ar trebui sa dureze cat casa, supravietuind vanturilor puternice si impiedicand colectarea zapezii. Metalul este rezistent la foc, mucegai, insecte si putregai.
 • Garantiile variaza foarte mult, insa majoritatea companiilor ofera intre 20 pana la 50 de ani. Finisajele au de obicei o garantie limitata de 30 de ani.
 • Pret mic: tigla metalica este disponibila in grosimi de 0.35-0.6 mm. Astfel ca, indiferent de bugetul de care dispuneti, veti gasi o varianta de produs care se va potrivi nevoilor dvs.
Calculator with coins and receipt book, isolated on white background
 • Montare usoara si rapida: intr-o singura zi puteti monta pana la 100 mp de acoperis de tigla metalica.
 • Eficienta costurilor: amenajari exterioare impermeabile la apa si la umezeala, acoperisurile metalice sunt, de asemenea, non-combustibile si practic nu necesita intretinere. Acest lucru ajuta consumatorii sa economiseasca costurile de inlocuire a acoperisurilor.
 • Prietenoase cu mediul: Adesea realizate din materiale reciclate si sustenabile, sunt foarte eficiente din punct de vedere energetic si contribuie la reducerea costurilor energiei prin reflexivitatea solara ridicata.

Sfaturi pentru instalarea corecta a tiglei metalice

Luati in considerare compatibilitatea

Este important ca adezivul de acoperis metalic ales, sa fie compatibil din punct de vedere chimic cu componentele de pe acoperis si sa prezinte suficiente niveluri de aderenta in sistem.
Incompatibilitatea ar putea compromite integritatea acoperisului, provocand probleme legate de performanta, durabilitate si longevitate.

Intelegeti penetrarea acoperisului

Penetratiile reprezinta zone in care se pot compromite acoperisurile metalice, lasand sa patrunda aer si umiditate. Penetrarile includ:
– Ferestre de mansarda
– Cosuri de fum – Conducte de evacuare – Canale de scurgere

Este important sa se asigure ca adezivii sunt aplicati in mod corespunzator in jurul tuturor penetrarilor pe acoperis in timpul instalarii, pentru a asigura o izolare termica eficienta.

Luati in considerare testarea sistemului de acoperis complet

Asigurati-va ca intregul sistem de acoperis poate functiona in conditii meteorologice extreme, pentru a reduce potentialul de avarie si de vatamare. Avand in vedere ca adezivii joaca un rol important in stabilirea capacitatii globale a acoperisului de a rezista la vanturile dure, este important sa se asigure ca pot trece si testele sistemului de acoperis.

Lasa un comentariu

avatar
Citeste si