Terasele din lemn si avantajele acestora

Total
0
Shares

Terasa, pridvorul sau prispa este unul dintre cele mai bune indragite locuri de relaxare ale unei case. Daca este din lemn, este si mai bine. Terasele din lemn sunt comode si pot fi folosite in diferite scopuri de decorare. Cel mai mare avantaj al acestora este deci, acela ca reprezinta un atu in designul unei case.

Pridvorul din lemn este o modalitate excelenta de a face o prima impresie fantastica asupra casei tale. Dar, desi este unic si luxos, acesta ramane si functional.

Am enumerat mai jos avantajele utilizarii teraselor din lemn, pentru a va face alegerea mai usoara:

1. Lemnul este un izolator termic excelent, mentinand intotdeauna o temperatura placuta la atingere. Folosirea acestuia in terase si pardoseala va asigura un sentiment confortabil, fara sa simtiti prea cald sau rece.

2. Pe langa izolarea termica, lemnul are si o performanta acustica buna, oferind un confort mai mare in mediul inconjurator.

3. Indiferent de tipul de lemn folosit sau de finisajul dat, materialul isi va prezenta intotdeauna avantajele sale naturale asigurand un efect rustic frumos.

Crearea factorului WOW

Un pridvor modernizeaza exteriorul unei case, combinandu-se perfect cu constructia initiala a unei case. Ideea unui pridvor nu este de a indeparta caracterul sau personalitatea originala a unei locuinte, ci de a o imbunatati. Nu numai ca pridvorul imbunatateste casele, dar adauga si practicalitate. Pentru majoritatea caselor care nu au un pridvor, proprietarii de case sau oaspetii intra prin usa din fata si intra direct in sufragerie sau hol. Avand un pridvor, exista o separare mai definita intre camere si exterior.

Adaugarea de spatiu

Un pridvor creeaza mai mult spatiu si loc de depozitare in casa. In loc sa aiba pantofi si paltoane ingramadite pe rafturi in hol, totul poate fi pus in siguranta intr-un mod ordonat in veranda.
Daca spatiul de stocare suplimentar nu este lucrul tau, poti oricand sa decorezi si sa personalizezi extensia de pridvor cu plante interioare care au nevoie de un mediu mai rece!

Oferind securitate suplimentara

Avand o extensie de pridvor pe partea din fata sau in spatele casei voastre va ofera o siguranta suplimentara. Este o alta bariera intre casa ta si exteriorul tau, protejandu-va, familia si bunurile.

Mai cald si eficient din punct de vedere energetic

Prin cresterea facturilor de energie si cu accent pe viata mai ecologica, adaugarea unei terase poate reduce pierderea de caldura, mentinand caldura si economisind bani pe facturile de incalzire.

Lasa un comentariu

avatar
Citeste si