Semineele second hand: solutii de luat in calcul?

Ieftine, bune, durabile, rezistente in timp – cine nu isi doreste un asa semineu pe lemne?
Total
0
Shares

Ambianta regala pe care un semineu o aduce intr-un spatiu este incontestabila.
Semineele pe lemne sunt o alternativa robusta, fiabila si favorabila bugetului fata de semineele din zidarie si sunt ideale pentru proiectele in care vatra este folosita sezonier sau cand utilizatorii finali cauta experienta practica a unei surse de caldura alimentate cu lemne.

Un semineu poate fi principalul punct de atractie al oricarei camere, de aceea este important sa il alegeti pe cel potrivit pentru a completa ambianta dorita. Desi bugetul poate intra in discutie in procesul de cumparare a unui semineu, aflati ca va puteti bucura de toate avantajele semineului pe care vi-l doriti, la un pret pe care vi-l puteti permite.

Pentru a va putea bucura de toate beneficiile unui semineu, si pentru a evita problemele legate de functionalitate si intretinere, este necesar sa alegeti cel mai bun semineu pe lemne pentru locuinta voastra. Cel mai bun nu inseamna neaparat si cel mai scump. Exista o varietate de seminee la pret accesibil. Un exemplu sunt semineele din fonta, cu un raport calitate/pret excelent.

Inainte de a alege un semineu luati in considerare spatiul de incalzit – aceasta este de altfel prima si cea mai importanta informatie pe care trebuie sa o cunoasteti atunci cand va doriti un semineu pe lemne. Va doriti un semineu care sa incalzeasca toata casa? Sau vreti doar un semineu care sa incalzeasca una, doua camere?

Apoi, trebuie sa determinati cu acuratete care este puterea termica pe care ar trebui sa o aiba un semineu potrivit pentru spatiul vostru.

Materialul din care este fabricat semineul este de asemenea, foarte important. De ce? Pentru ca de el depinde modul si masura in care va trebui sa intretineti semineul, precum si randamentul acestuia.

Variantele din fonta sunt o optiune accesibile la pret, care va satisface orice preferinta in materie de design si nevoie termica. Este o varianta pe care aproape oricine si-o poate permite: ieftine, bune, durabile, rezistente in timp – cine nu isi doreste un asa semineu pe lemne?

De ce nu este recomandat sa achizitionati seminee second hand?

Pentru ca va puteti permite unul NOU la acelasi pret sau poate chiar mai ieftin!
Daca vreti sa va bucurati de un semineu pe lemne timp indelungat, fara a fi necesare interventii pentru reparatii sau a-l inlocui intr-un timp scurt, NU alegeti un semineu second hand, ci alegeti un semineu nou, de calitate, montat de profesionisti.

Exista magazine DIY sau magazine online care comercializeaza si distribuie seminee din fonta, care au un pret accesibil, material (dur) foarte rezistent si durabil, dar si un randament tehnic excelent, deci un raport calitate-pret foarte bun!

De exemplu, compania PEFOC va ofera o gama larga de astfel de seminee cu focare din fonta! Ce ofera un astfel de focar de semineu?

In primul rand, va ajuta sa utilizati la maximum energia, respectiv obtinerea de caldura maxima datorita lamelelor radiante din fonta amplasate in cantitate foarte mare pe toti peretii exteriori ai focarului.

De asemnea, traseul fumului spre evacuare va fi extins cu ajutorul deflectorului amplasat in conul focarului pentru un schimb termic mai bun. Eficienta focarului e crescuta a cu ajutorul controlului manual amplasat in partea inferioara, astfel avand un control cat mai precis asupra procesului de ardere.

Focarul este echipat cu clapeta de control a tirajului pentru a impiedica solicitarea la maxim a focarului si pentru a obtine un consum cat mai scazut de lemne.

In plus, un astfel de focar este echipat cu sticla rezistenta la temperaturi ridicate de pana la 800° C, iar peretii focarului sunt realizati din fonta refractara de inalta calitate din clasa 200 si o grosime mare de minim 8mm.

Mai mult, un astfel de focar este practic, adica are un aspect placut, fiind potrivit pentru realizarea oricarui tip de semineu, in stil clasic, rustic, contemporan sau modern.


Va recomandam sa cautati online tipul si modelul care vi se potriveste. In aceasta perioada va recomandam si incurajam sa faceti cumparaturile online, pentru siguranta, dar si pentru confort.

In plus, pe site-ul celor de la pefoc.ro, puteti gasi o gama mai variata de modele de focare de seminee, unele dintre ele fabricate din fonta la preturi promotionale, incepand chiar de la 1600 lei, dar si livrare gratuita la usa casei voastre si alte produse de calitate, ori seminee premium.

Lasa un comentariu

avatar
Citeste si