Intrebari la care sa raspundeti inainte de a amenaja o piscina

Total
0
Shares

Daca motivul principal pentru care doriti sa va amenajati o piscina este pentru ca prietenul, fratele sau vecinii au si ei una, poate ar trebui sa va mai ganditi. Planificarea, construirea si intretinerea unei piscine de inot nu este una usoara.

O piscina este o investitie majora pentru proprietatea dvs. Aceasta modifica dramatic peisajul spatiului si poate duce la o schimbare a stilului de viata. Si, bineinteles, construirea unei picine este o investitie majora care costa intotdeauna mai mult decat era anticipat. Deci, sunteti gata sa plonjati?

Pentru ce o voi folosi?

Va doriti o piscina pentru relaxare proprie? Medicul v-a recomandat o piscina sau jacuzzi din motive terapeutice? Vreti sa le oferiti oaspetilor relaxare si divertisment? Sau va fi o piscina pentru copiii dvs. si prietenii lor? Determinati cine din gospodaria dvs. va folosi piscina si pentru ce va fi folosita.

Ce tip de piscina imi doresc?

Exista mai multe tipuri diferite de piscine despre care probabil nu aveti nici o idee. Toate tipurile de forme, dimensiuni si combinatii. Consultati producatorii si magazinele specializate, pentru a va alege preferata.

Ce dimensiune si forma?

Daca aveti o proprietate mai mare, sunteti norocosi – practic puteti alege orice dimensiune sau forma de piscina. Cel mai important aspect este locul in care veti instala piscina, aceasta determinand atat dimensiunea cat si forma finala. Pentru aceia dintre noi cu proprietati mai mici, poate fi nevoie de o anumita creativitate, un design deosebit si un compromis pentru instalarea unei piscine care sa functioneze pentru spatiul disponibil.

Care este bugetul meu?

Constructorii si furnizorii de piscine obisnuiesc mereu sa spuna: “Avem o piscina pentru fiecare buget”. Totusi, care este bugetul pe care il alocati acestei investitii? Aceasta este o intrebare la care trebuie sa va raspundeti. Finantarea unei asemenea investitii este asemanatoare cu orice alta imbunatatire pe care o aduceti casei in interior sau in exterior, iar resursele provin adesea din aceleasi surse. Ca si in cazul oricarei achizitii pentru casa, asteptati-va la un cost mai mult decat ati anticipat sau ati calculat.

Intretinerea – eu sau un profesionist?

Pompa, filtru, proiectoare, sistem de dozare automat si semiautomat, compresor, incalzitor, schimbator si pompa de caldura – lista componentelor ce trebuie intretinute este nesfarsita. Sunteti pregatiti sa faceti fata si sa dedicati timp? Veti putea face fata costurilor lunare de intretinere a piscinei?
Va puteti permite sa angajati un specialist pentru intretinerea piscinei in locul dvs.? Verificati tarifele si informati-va despre tot ceea ce implica intretinerea unei piscine.

Cand sau cat de curand o doresc?

Fiti realisti cu privire la timpul necesar pentru construirea sau instalarea piscinei dvs. si discutati cu potentialii contractanti cate luni vor fi necesare pentru constructie.

1
Lasa un comentariu

avatar
Evoldew
Musafir
Evoldew

Purchase Alli Online ivermectin for cattle

Citeste si