Idei de amenajare a holului de intrare

Total
0
Shares

Casa trebui sa exprime sentimentul esteticii in cel mai frumos mod posibil, iar holul este locul cel mai potrivit pentru a incepe decorarea casei. Acesta serveste unor diverse functii. Este, de asemenea, locul care stabileste tonul restului casei, deci asigurati-va ca acesta va avea un decor aparte.
Iata cateva moduri in care puteti decora holul cu piese si accente de impact, care vor “ura” bun venit fiecarei persoane care paseste in casa.

Covorasul de intrare

Usa este primul punct de contact al persoanelor care va viziteaza, dar prima piesa de decor pe care o vor observa oaspetii, va fi covorul holului, unde incepe sa se construiasca impresia asupra casei.
Acesta este motivul pentru care trebuie sa optati pentru un covor intr-un ton universal si clasic.

Creati un perete atractiv

Tablourile si ramele de dimensiuni mari au intotdeauna un ton chic. Puteti fi creativi cu amenajarea lor, creand spatii interesante.
O idee accesibila este sa inramati bucati de tapet nefolosite sau sa folositi acelasi principiu combinand mai multe oglinzi ornamentale care vor arata spectaculos pe un perete intunecat. Cu toate acestea, investind in piese de mobilier aparte veti crea un design al holului care va lasa o impresie de durata.

Combinati stilul cu functionalitatea

In momentul intrarii intr-o casa, este vital sa va intampinati musafirii cu o combinatie de elemente de decor eclectice care se extind de la tavan la pardoseala. Astfel, puteti combina florile precum bujorii proaspeti cu piese decorative aurii, sau un corn decorativ cu scaune de piele.

Sa fie lumina

Pentru un hol modern si primitor, tineti cont de lumina de la intrare. Aceasta trebuie sa fie suficienta, iar corpul de iluminat sa fie ales cu atentie. Puteti suspenda un candelabru sau o lustra, in functie de preferinta. O lumina eleganta sau un candelabru chic poate fi cu adevarat o declaratie de bun gust fara nici un risc.

Decorati zona scarilor

Puteti decora peretele din zona scarilor cu tablouri de familie. Puteti oferi cu adevarat un impact facand un aranjament compus din rame de diferite dimensiuni, in aceeasi culoare si stil. De asemenea, puteti picta scarile in culori vibrante si profunde pentru a va intampina oaspetii cu o atmosfera aparte. Finisajul lucios si tonurile intunecate pot, de asemenea, sa ascunda urmele de murdarie.
O alta idee interesanta este sa infasurati o ghirlanda de lumini pe balustrada.

Bancuta

O modalitate simpla de a face oaspetii sa se simta ca acasa este sa adaugati o bancuta pozitionata vizibil in intrare. Bancile si scaunele ofera o solutie practica pentru a va aseza in timp ce scoateti incaltamintea sau va incaltati. Poate fi o solutie mai greu de pus in practica in cazul unui apartament, dar nu imposibila!

Puteti, de asemenea, sa amenajati langa bancuta de intrare, plante sau perne care sa va reprezinte stilul personal si care sa actioneze ca o previzualizare a restului casei.

Lasa un comentariu

avatar
Citeste si