Cum economisim apa in baie si bucatarie? Bateriile de lavoar cu senzor

Exista doua tipuri diferite de baterii pentru lavoar: cu senzor si cele fara senzor, cu maner. Desi ambele tipuri sunt utile pentru baie, bucatarie si alte zone…
Total
0
Shares
Faucet or water tap and white sink or washbasin decoration in bathroom interior

Exista doua tipuri diferite de baterii pentru lavoar: cu senzor si cele fara senzor, cu maner. Desi ambele tipuri sunt utile pentru baie, bucatarie si alte zone, multi proprietari de case si centre comerciale sau business, au observat necesitatea instalarii bateriilor cu senzor, deoarece sunt confortabil de utilizat si foarte eficiente.

Pe langa acestea, exista si alte motive pentru care ar trebui sa alegeti bateriile de lavoar cu senzor. Iata cateva dintre acestea:

Adio bacterii

Oricat de des ne spalam pe maini, bacteriile nu vor disparea asa usor, iar odata ce atingeti robinetul, aceste bacterii sunt transferate pe maner. De asemenea, acesta nu este folosit doar de o singura persoana, in special in zonele comerciale cum ar fi restaurantele sau mall-urile. Prin urmare, tindem sa intram in contact cu diferite tipuri de germeni de fiecare data cand atingem un robinet.
Asadar, pentru a fi siguri si pentru a evita contaminarea, cea mai buna recomandare este instalarea unui robinet cu senzor.

Convenabile pentru bucatarie

Bateriile de lavoar cu senzor sunt foarte convenabile pentru utilizarea in bucatarie, deoarece va permite sa fiti multitasking. Puteti lasa legumele in chiuveta in timp ce tocati carnea sau faceti alte activitati. Acest lucru se datoreaza faptului ca nu trebuie sa porniti si sa opriti robinetul tot timpul, ceea ce face ca spalarea sa fie mai convenabila si mai rapida.

Economieste apa

Acest factor este esential in zonele comerciale. De exemplu, in bai, unele persoane pot uita sau nu inchid robinetul, lasand astfel apa sa curga, ceea ce poate fi costisitor si va creste suma facturilor. Dar, cu bateriile cu senzor, aceasta problema va fi eliminata deoarece dispozitivul este setat sa opreasca apa dupa un timp. Chiar si atunci cand o persoana termina de spalat si inca lasa sa curga apa, robinetul se va opri automat. Cand cumparati o astfel de baterie, cautati caracteristicile pe care le are si timpul de curgere a apei pana la oprirea automata. Acest lucru va va ajuta sa alegeti cea mai buna baterie pentru a reduce astfel risipa de apa in casa sau in spatiul comercial.

Usor de folosit

Acesta este cea mai buna investitie pentru gospodarie daca aveti copii care invata sa foloseasca o baie. Va fi foarte usor de folosit chiar si de copiii mici, spre deosebire de robinetele care necesita sa fie controlate manual.

Usor de intretinut

O baterie cu senzor va ramane curata tot timpul si pentru o perioada lunga de timp. Deoarece tot ce trebuie sa faceti este sa o simpla atingere pentru a curge apa, acest lucru va mentine robinetul departe de murdarie si bacterii.

Concluzie

Daca doriti sa reduceti si sa salvati consumul de apa in casa sau in zone comerciale, luati in considerare achizitionarea bateriilor cu senzor. Sunt usor de utilizat si de controlat, inclusiv pentru copii, ceea ce le fac foarte convenabile pentru toate spatiile.

Lasa un comentariu

avatar
Citeste si