Care este culoarea anului 2024 si cum o integrezi in decorul casei?

Joi, Institutul Pantone Color a anunțat care va fi culoarea anului 2024. „PANTONE 13-1023 Peach Fuzz” a captat deja atenția și admirația pasionaților de design din întreaga lume, conform informațiilor furnizate de CBC.ca. Iata cum arata exact culoarea noului an si cum poti sa o integrezi cu usurinta in decorul caminului tau!

Care e culoarea anului 2024?

Peach Fuzz este caracterizată drept o nuanță delicată și catifelată de piersică, aducând un spirit reconfortant care calmeaza atat mintea cât și corpul și spiritul. Această culoare caldă și placuta a fost selectată pentru a sublinia aspirația umană de a fi împreună, exprimând grijă, comunitate și colaborare.

Conform directorului executiv al Institutului Pantone Color, Leatrice Eiseman, Peach Fuzz este o alegere adecvată pentru momentul prezent, reflectând nevoile și dorințele fundamentale ale oamenilor, în special într-un context dificil.

Peach Fuzz – cum sa o integrezi in decor?

Fiind o culoare calda, aproape inspre neutra, Peach Fuzz poate fi integrata foarte usor in casa ta. Fie ca-ti doresti sa vopsesti camera copilului sau sa creezi contrast in living, aceasta nuanta va crea un mediu cald, primitor, dar si elegant in acealsi timp.

În domeniul designului interior, Peach Fuzz poate fi încorporată cu ușurință în diferite stiluri de amenajare prin intermediul unor accente subtile, cum ar fi decorațiunile mici sau prin utilizarea sa ca nuanță dominantă, fie pe pereți sau în tapet, pe un corp de mobilier remarcabil sau în draperii. Această culoare se poate potrivi cu aproape toate celelalte culori, fiind parte a spectrului de culori calde, iar combinarea sa cu finisaje metalice va conferi un efect elegant. Atunci când este asociată cu auriul, va aduce o notă călduroasă spațiului.

În cazul spațiilor mai generoase, se pot adăuga accente metalice argintii pentru a obține o atmosferă mai rece, dar totodată elegantă și impunătoare. Pentru abordările ton-sur-ton, o opțiune spectaculoasă ar fi combinarea cu obiecte cu finisaj de cupru, corpuri de mobilier cu nuanțe de sticlă arămie sau suprafețe de oglindă cu nuanțe arămii.

Peach Fuzz, aduce o notă de căldură și versatilitate în designul interior. Prin capacitatea sa de a se integra ușor în diverse stiluri de amenajare, fie că este utilizată în mici accente sau ca nuanță dominantă, Peach Fuzz oferă posibilități creative bogate. Aceasta poate fi aplicată pe pereți, în decorațiuni sau în mobilier, iar versatilitatea sa este evidențiată prin capacitatea de a se potrivi cu o gamă largă de culori, făcând parte din spectrul culorilor calde.

0 0 votes
Article Rating
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Citeste si