Caloriferele portprosop pentru baie – bani aruncati sau o investitie inteligenta?

Un calorifer portprosop pentru baie nu este adesea vazut ca o necesitate, ci mai degraba ca un element nou, folosit doar pentru a mentine prosoapele calde.
Total
0
Shares
Bathroom Towel Heater Closeup. Bathroom Accessories.

Un calorifer portprosop pentru baie nu este adesea vazut ca o necesitate, ci mai degraba ca un element nou, folosit doar pentru a mentine prosoapele calde. Cu toate acestea, ele vin de fapt cu o lunga lista de beneficii, asa ca, daca luati in considerare instalarea unuia in baie, nu veti avea nimic de pierdut.

Mai igienice

In ciuda numelui, caloriferele portprosop nu sunt de fapt concepute doar pentru a va mentine prosoapele placute si calde – acesta este doar un efect secundar placut. De fapt, scopul lor principal este de a mentine prosoapele uscate. Acest lucru poate fi deosebit de dificil in baile reci sau umede, iar un prosop uscat va fii mult mai igienic.

Aceasta se datoreaza faptului ca umiditatea incurajeaza cresterea germenilor si a mucegaiului, nu doar in prosoape in sine, ci in intreaga camera. Un prosop uscat asigura ca umiditatea nu va mai fi o problema.

Versatile

Astazi exista o gama vasta de calorifere portprosop disponibile, ceea ce inseamna ca puteti gasi intotdeauna unul potrivit pentru orice gen de baie. Modelele mai mici pot fi utilizate in toaletele de serviciu, in timp ce versiunile mai mari pot fi amenajate in baile de dimensiuni mari.
Caloriferele portprosop vin in diferite forme si materiale pentru a se potrivi perfect stilului de design ales in baia voastra. Aveti nevoie de unul modern? Incercati un design curbat din crom lucios. Sunteti adeptul stilului minimalist? Alegeti un model de alama cu bare drepte.

Eficiente energetic

Pentru unii caloriferele portprosop ar putea reprezenta o pierdere de energie, dar sunt exact opusul. Mentinerea prosoapelor uscate inseamna o spalare mai rara in masina de spalat – puteti chiar agata lenjeria de mici dimensiuni pe ele pentru a economisi folosirea uscatorului de rufe.

Prosoape calde, baie calduroasa

Caloriferele portprosop vor functiona bine atat ca mijloc de mentinere a prosoapelor calde, cat si ca sursa de incalzire a baii, la propriu. Daca decideti sa optati pentru un calorifer portprosop care poate asigura o incalzire confortabila a baii, cel mai bine sa cautati un produs cu comenzi termostatice sau functii de cronometrare. Unele modele au caracteristici care va permit setarea aprinderii la anumite intervale din zi si sa va asigure ca baia este bine incalzita inainte de a o utiliza.

Un stil pentru fiecare baie

Suntem cu totii familiarizati cu designul iconic in stil scara al caloriferelor portprosop, insa multi producatori moderni au creat diverse modele pentru a se potrivi si bailor contemporane. Alaturi de stilurile traditionale mereu populare, puteti cumpara, de asemenea, calorifere portprosop cu bare plane, elegante, cu modele geometrice si forme neconventionale, modele asimetrice si variatii de culoare. Optiunile nu se opresc aici – caloriferele portprosop in stil minunat sunt disponibile pentru proprietati mai vechi sau bai care au o estetica vintage, asa ca sunteti cu adevarat rasfatat in alegeri cand vine vorba de caloriferele portprosop. Bogatia de optiuni de stiluri disponibile face usoara gasirea unui calorifer portprosop unic.

Totodata, caloriferele portprosop din sticla devin rapid o alternativa populara fata de modelele mai traditionale, folosind un panou de sticla mare pentru a oferi o raspandire uniforma a caldurii pe o zona larga.

Confort si comoditate exceptionala

Atractia caloriferelor portprosop nu se rezuma doar la aspectul sofisticat, ci sunt si incalzitoare practice, care economisesc spatiu, care asigura caldura si depozitare in acelasi timp.

Daca aveti o baie de dimensiuni mai mici mica si daca caloriferul standard monopolizeaza peretele, trecerea la un calorifer portprosop va utiliza mai bine spatiul disponibil.

Astfel, indiferent de vreme, de la gerul iernii pana la canicula verii, puteti fi siguri, stiind ca, indiferent de alegerea modelului, cu un calorifer portprosop veti beneficia de avantajele care il insotesc, impreuna cu placerea suplimentara a confortului unui prosop de baie cald de fiecare data cand iesiti din dus.

Lasa un comentariu

avatar
Citeste si