Blenderul de mana: cat de util este in bucatarie?

Daca sunteti in cautarea unui gadget multifunctional, compact, usor de curatat, care va va facilita timpul petrecut in bucatarie, blenderul de mana este exact ce aveti nevoie.
Total
0
Shares

Daca sunteti in cautarea unui gadget multifunctional, compact, usor de curatat, care va va facilita timpul petrecut in bucatarie, blenderul de mana este exact ce aveti nevoie.
Acest blender portabil cu o singura lama rotativa accelereaza procesul de omogenizare, mixare, taiere, tocare, faramitare, lichefiere sau mixare a ingredientelor.
Blenderele de mana sunt cele mai prietenoase instrumente din bucatarie. Datorita dimensiunilor sale reduse si utilizarii intr-o gama destul de larga de operatiuni, blenderul de mana a cunoscut o dezvoltare notabila.
Acest tip de blender este o foarte buna alternativa atunci cand va doriti sa preparati ceva rapid, fara foarte mari batai de cap.

Ce este un blender de mana?

Un blender de mana este un instrument de bucatarie portabil care este folosit pentru a amesteca alimentele la o scara mai mica decat un blender cu dimensiuni complete. Puteti alege fie un blender simplu, cu una sau cel mult doua functii, fie un blender multifunctional. Alegeti un blender de mana simplu daca aveti nevoie doar sa pasati mancarea si sa faceti piureuri. Avantajul acestui blender simplu este pretul foarte scazut.

Daca doriti un blender vertical cu care sa puteti executa mai multe operatiuni (tocat, maruntit, piureuri, spart gheata) si care sa aiba multe accesorii utile (recipiente, boluri, cutite, teluri, razatoare, etc) va recomandam un blender vertical multifunctional.
Fiecare blender are cel putin 2 parti: carcasa si accesoriile care pot depinde in functie de model: recipiente, boluri, cutite, teluri, razatoare.

Carcasa corpului: este partea dispozitivului pe care o tineti in mana. Aceasta parte va avea de obicei butoane de pornire si oprire, pentru a bloca lamele sau pentru a schimba viteza. Corpul este atasat direct la sursa de alimentare, fie printr-un cablu electric care se conecteaza la o priza, fie prin baterii.

Brat de amestecare: Aceasta parte este destinata contactului direct cu alimentele si poate fi indepartat sau schimbat cu usurinta cu un alt accesoriu.
Daca blenderul vine cu mai multe accesorii, fiecare este proiectat sa se conecteze direct la carcasa de baza, astfel incat sa puteti amesteca, toca si bate, toate cu acelasi instrument (doar accesorii diferite).

Pentru ce puteti folosi un blender de mana?

Cele mai populare optiuni sunt supele crema si sosurile, dar functioneaza pentru orice lichid (sau ceva ce incercati sa transformati intr-un lichid). Alte utilizari grozave pentru un blender vertical sunt smoothie-urile de fructe, milk shake-urile, frisca, latte-uri, pesto, salsa si hummus.

Blenderul de mana este usor si portabil, astfel incat sa puteti amesteca mai multe alimente fara a fi necesar sa faceti o curatare majora.

Puterea motorului este foarte importanta intrucat aceasta va influenta eficienta blenderului. Recomandarea noastra este sa alegeti un model cu o putere a motorului de minim 600 W.

Cand va doriti sa preparati ceva rapid si fara sa fie nevoie sa spalati prea multe vase, cea mai buna solutie este sa folositi un blender de mana. Pe langa faptul ca e practic, este si usor de intretinut si depozitat.

Lasa un comentariu

avatar
Citeste si